Excursió al Castell del Montgrí

El passat 2 d’abril, els dos grups de 3r d’ESO vam fer una excursió al Castell del Montgrí, situat a Torruella de Montgrí. La sortida va ocupar tota la jornada escolar, des de les 8h fins a dos quarts de tres del migdia.

Quan vam arribar a Torroellla, ens van dividir en 3 grups diferents i cada grup tenia un monitor que ens guiava en la pujada al castell i ens feia una explicació en anglès sobre la diversitat de plantes que anàvem trobant pel camí.

Un cop vam arribar tots a dalt, vam carregar forces i vam fer un joc de vocabulari de les parts del castell en anglès: havíem de memoritzar la informació d’unes targetes que calia trobar, ja que estaven amagades per tot el castell.

Ens van informar que el nom de Montgrí prové de l’anglès “montanya grisa” i també vam aprendre que era un espai protegit, amb una vegetació seca.

Aquesta sortida era el punt de partida del nostre treball de síntesi que tracta sobre el joc del Trivial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>