Recepta. Donuts de carbassa

Hola a tothom!

Aquesta setmana us volem compartir una recepta que ens heu demanat molt: els donuts de carbassa. És una recepta molt fàcil de fer i, fins i tot, molt saludable segons els ingredients.

A continuació us compartim els ingredients i els passos a seguir!

Ingredients:

130gr carbassa
75gr farina de blat
55gr farina d’ametlla (opcional, en cas de no tenir-te, posar-ne de blat)
2 ous
10 ml oli d’oliva
5 gr llevat
30 gr sucre blanc o moré
Espècies: canyella, nou moscada, gingebre… (al gust)

Per decorar, nosaltres els vam fer amb xocolata negre i blanca. Però també us recomanem utilitzar fruits secs o fruita en trossets petits per sobre, que amb la xocolata s’engantxen sense problema!

Elaboració:
1. Cuinem la carbassa sense pell i a trossos al forn o bullida, segons com preferiu.
2. Aixafem la carbassa.
3. Posem els ingredients líquids: els ous i l’oli. Ho barregem tot.
4. Barregem els ingredients secs: la farina, el llevat i la sucre. Els afegim a la massa que tenim feta.
5. Posem oli o mantega als motlles abans de posar la massa perquè no s’enganxi.
6. Ho posem al forn a 180º, durant uns 12 – 15 minuts.
7. Opcional: un cop tret del forn i deixar-se refredar un mica, els poem decorar al gust. Nosaltres els vam banyar de xocolata negre i blanca, i els vam decorar amb virutes de colors.

Us compartim l’enllaç del video que ens va ajudar a elaborar la recepta, per si us és d’ajuda:
https://www.youtube.com/watch?v=umneHUTBUz0

Fins aquí la recepta! Us recomanem que la proveu de fer a casa vostra i ens dieu en comentaris que tal us han sortit.

Gràcies per visitar el nostre blog, i ens veiem a la propera!

13 comentaris

  1. Eva

    Renoi! Això sí que són donuts dels bons! M’encanta que ens hagueu compartit la recepta de l’èxit encara que sense la vostra expertesa no sé si me’n sabré sortir. Sigui com sigui, els provaré de fer 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>