Experimentem amb les famílies

A infantil P5 estem treballant el projecte de l’aigua i vam convidar a les famílies que participaren amb nosaltres realitzant diversos experiments relacionats amb el tema. Per això, aquesta setmana ens ha vingut a visitar Pere Panisello (pare del nostre company Pol de P5B) i ens ha explicat el cicle de l’aigua amb uns vídeos molt il·lustratius i molt preparat amb diverses eines de laboratori com pipetes i pots d’anàlisi.
Després de les explicacions, hem realitzat una simulació de com cau la pluja amb un got de plàstic, hem posat aigua simulant el cel, espuma d’afaitar a sobre com si fossin els núvols i hem afegit unes gotes de colorant blau amb les pipetes que filtraven per l’espuma i queien cap avall com si fos l’aigua de la pluja. Com podeu veure a les fotos ens ha agradat molt, tant que ho hem repetit barrejant amb altres colors. Ha sigut una experiència molt visual i imaginativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>