#ImaginariSet20

A l’Institut Escola Daniel Mangrané dissenyem el curs 20-21 amb l’objectiu d’oferir una proposta que doni la millor resposta davant la situació excepcional que estem vivint. Compartim el full de ruta, l’imaginari que ens està servint de bastida i que donarà coherència a totes les… Llegeix més»

#Teixintxarxes

Si tothom portem un “Petit Príncep” a dins, treballem junt@s perquè el puguem sentir. Amb la mirada posada en el curs 20-21, comencem #Teixintxarxes #juntsmillor #ImaginariSET20 a partir d’un aprenentatge “L’essencial és invisible als ulls”. Gràcies a totes les entitats i professionals per participar en… Llegeix més»

#confinadesnoaïllades

Davant d’aquesta situació extraordinària, des de l’Institut Escola hem establert els mecanismes de coordinació i informació que ens han permès continuar amb la nostra tasca de forma virtual i atendre tot l’alumnat del centre. Un esforç conjunt amb tota la comunitat educativa que us volem agrair. Compartim un vídeo resum amb missatges d’ànim perquè segur que #totanirabé #junt@smillor #confinadesnoaïllades

Segon #josócmangrané

Compartim els missatges que els nostres exalumnes ens envien animant-vos a continuar avant amb el vostre projecte acadèmic i personal en el segon vídeo del hashtag #josócmangrané Gràcies per representar-nos en els diferents itineraris que heu triat i per continuar tenint present el nostre, el vostre centre. Avui, Eva Baiges, Nerea Caballé, Víctor Ferrando i Mireya Caballé. Moltes gràcies!