Coneixem l’EMD

El passat dia 12 de desembre, els alumnes de primer de primària del nostre centre, van realitzar una visita a l’ EMD de Jesús .
El motiu de la visita és que estan fent el projecte “El lloc on vivim” i van organitzar una sortida per conèixer l’entitat i el seu funcionament.
Els va rebre l’alcalde i la regidora d’ensenyament. Van veure els despatxos, la sala noble i la sala de plens. Allà els van fer una explicació de la feina que es fa a l’ajuntament, dels orígens del poble i els seus símbols.
També els van fer una presentació dels edificis més importants i comparacions de fotos antigues del poble amb actuals .
Els xiquets/tes van poder fer preguntes que portaven preparades i van lliurar a l’alcalde un recull de propostes que ells havien pensat per millorar el poble.
Finalment, per sorteig van triar una representació del que seria la taula que presideix els plens, van ocupar les cadires i qui feia el paper d’alcalde va aixecar la sessió.
Per finalitzar la visita els van obsequiar amb dos lots de llibres que parlen del poble i un CD de la banda de música ” Manel Martínes i Solà”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>