Collage de tardor a P5

A P5 ens encanta la tardor, les fulles dels arbres caigudes al terra criden l’atenció dels més menuts que les fan servir per jugar de mil maneres. Les pinyes, trossos d’escorça i altres materials de la natura són una font d’experimentació per als infants que gaudeixen amb el joc sensorial.
Aquest divendres, Maite, la mestra en pràctiques, ens va proposar una activitat en la que vam poder explorar molts elements de la natura i treballar en equip. Va portar-nos fulles, palets, trossets d’escorça, crostes de castanyes, pinassa, pinyetes… diversos materials que de seguida van atreure l’atenció dels xiquets i xiquetes. A partir d’aquí ens vam posar per equips (ja tenim distribuïts cinc equips que funcionaran durant el primer trimestre: vaqueros, gatets, cors, cafè i bous) i vam començar a manipular i a construir entre els membres de l’equip un collage de tardor.

Durant l’activitat tots van participar i col·laborar, fent-se propostes entre ells i intercanviant idees. Estaven molt concentrats en la tasca. Van deixar anar la seva creativitat, ja que no es seguia cap model concret sinó que cada equip decidia que volia fer. Tots i totes en van gaudir molt i van realitzar uns treballs molt bonics.
Gràcies Maite per proposar-nos una activitat tan motivadora.

collage-1 collage-2

collage-3 collage-4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>