Sessió de treball amb David Bueno

Compartim el vídeo de la intervenció de David Bueno, de l’equip de neurociència de l’UB i l’UAB, a l’última sessió d’acompanyament de la FIC d’orientació educativa del curs 2018-2019. Aquesta es va celebrar a la biblioteca de l’Institut Escola Daniel Mangrané el passat dimecres dia 22.

David Bueno i Torrens és doctor en biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional i acadèmica s’ha desenvolupat a Barcelona i Oxford, i s’ha centrat en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i la seva relació amb el comportament humà, també en l’àmbit educatiu. En l’àmbit de la divulgació científica, ha publicat nombrosos llibres per apropar la ciència a la ciutadania, així com diversos llibres de text. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>