Llibres sense mots

Ahir al matí, a les aules de 6è, vam bussejar, cavalcar i volar. Vam anar a un país meravellós i vam passejar amb personatges de tots els colors. I ho vam fer a partir d’una selecció de llibres sense paraules.

Com diu l’Emma Bosch, especialista en llibres sense mots: «Els llibres sense paraules no són exclusius per a aquells que no saben llegir, ja sigui perquè encara no n’han après -bebès o preescolars- o perquè no dominen l’idioma -aprenents de llengües-. L’etiqueta “sense mots” s’aplica a molts tipus de llibres diferents, i molts s’adrecen a infants grans, joves i adults».

Per llegir-los calen «molt bons lectors…d’imatges».

També vam llegir alguns àlbums il·lustrats i vam parlar de les guardes d’aquests llibres i de com ens introdueixen a la història…

Ho vam fer de la mà de la Gina Clotet, en el marc de les activitats d’animació lectora del CRP Nou Barris amb la col·laboració del districte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>