Proves MakeyMajey

  1. A la primera prova del MakeyMakey, hem provat si el plàstic era conductor d’electricitat, i, el plàstic no es conductor d’electricitat.
  2. A la segona prova del MakeyMakey, hem provat si l’acer es conductor d’electricitat, i, l’acer es conductor d’electricitat.
  3. A la tercera prova del MakeyMakey, hem provat si la ceràmica es conductora d’electricitat, i, la ceràmica no es conductora d’electricitat.
  4. A la quarta prova de MakeyMakey, hem provat si el cartró es conductor d’electricitat, i el cartró no es conductor d’electricitat.
  5. A la cinquena prova del MakeyMakey, hem provat si el metall es conductor d’electricitat, i, el metall es conductor d’electricitat.
  6. A la sisena prova del MakeyMakey, hem provat si un altre tipos de metall es conductor d’electricitat, i, aquest metall si que es conductor d’electricitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>