Prorrogat l’estat d’alarma fins a l’11 d’abril

Atès que el confinament inicial decretat fins al 27 de març s’ha allargat 15 dies més ens posem en contacte per aportar algunes informacions i suggeriments que ens poden ser útils en aquests moments.

Destacar que, tot i que el centre està tancat, no estem en un període de vacances. El professorat del centre, mitjançant diferents entorns virtuals (plataforma moodle, Google Classroom), s’ha posat en contacte amb l’alumnat per tal de fer un seguiment de les diferents matèries i mòduls. Tot i que les activitats a realitzar no poden ser avaluables, la seva realització i correcció contribuirà al desenvolupament personal i acadèmic dels alumnes.

Si algun alumne no està donat d’alta a la intranet del centre cal que accedeixi a la web de l’institut, a la secció racó de l’alumnat i es doni d’alta des de l’apartat Alta al correu del Centre. Per altra banda, si un alumne no pot accedir al Google Classroom perquè no recorda l’usuari o la contrasenya, ha d’enviar un correu a usuari@insvallhebron.cat

Segons el calendari d’inici de curs, estava previst lliurar el butlletí de notes de la segona avaluació abans de les vacances de Setmana Santa. El tancament del centre des del divendres 13 de març, no ens ha permès poder disposar dels butlletins. No obstant això, tenim previst poder tenir-los una vegada ens incorporem a la normalitat.

Informar també a les famílies de 2n de Batxillerat i 2n de Grau Superior que la selectivitat ha estat ajornada i encara no s’ha publicat una nova data.

No volem acabar aquest comunicat sense recordar-vos que el més important és no posar-nos neguitosos i conservar la calma. Tots estem preocupats per les notícies que ens arriben i per tenir els nostres fills moltes hores sense fer res “productiu”, però evitem les confrontacions.  Establiu horaris, assegureu-nos que van fent les tasques proposades i tingueu molta paciència.

Us recomanem un parell d’articles que tracten com gestionar el confinament amb infants i adolescents a casa.

Com sobreviure  al confinament en família? – http://ara.cat/_9012e8be?s=e

Set consells per a passar el confinament amb els fills. https://www.vilaweb.cat/noticies/confinament-fills-set-consells-infants-adolescents/