Comença l’aventura d’ERASMUS + 2021!-The ERASMUS + 2021 adventure begins!

Malgrat les dificultats d’un any pandèmic, la setmana pasada, 3 alumnes, van començar les estades subvencionades amb les beques Erasmus+//Despite the struggles of a pandemic year, last week 3 students from our Institute started their stays subsidized with Erasmus + scholarships… Llegeix més»

SPRINGTIME  SCHOOL TRIP TO  THE MACBA AND THE MNAC

The last term of this tough academic year 2020-2021,  different groups of students at Ins Vall d’Hebron  were able to take a breath of fresh air and visit two of the  most emblematic museums in the city of Barcelona: the MACBA and the MNAC.

They went on  guided tours  about art, history, gender, time,  society,  including One Thousand Years of Art in Catalonia and Women in Art, among others. All of them were conducted in English.

The International Mobilty Coordinator also collaborated  in the activities by hosting  three French students from Bordeaux on the Erasmus Program, inviting them on  the school trips and allowing them to interact with students of Ins Vall Hebron.

Here are the video collections of photos for you to enjoy.

(Departament Idiomes Ins Vall d’Hebron)

SPEED JOB DATING

Els alumnes de 1r B d’Administració i Finances del nostre centre han realitzat una ativitat amb alumnes del l’Ins. Les Salines del Prat de Llobregat, consistent en un speed job dating.

Aquesta és una de les experiències que s’han proposat des de la Xarxa Orienta FP,… Llegeix més»

Trobada virtual amb el Collège J. F. Ravier de Morestel

La Cristina Ramos de 3rC ens explica la trobada virtual amb el Collège J. F. Ravier de Morestel:

El dia 20 de Maig ens vam connectar virtualment amb els nostres amics de França.  En coneixíem a través de les cartes que ens hem intercanviat, però no ens havíem vist mai.  Cada alumne ha fet una petita conversa amb el seu correspondant. Ha estat divertit i també ha servit per practicar el francès, nosaltres, i el castellà, ells.

A tota la classe li ha agradat aquesta nova activitat i ens agradaria tornar -la a fer més endavant.

Els alumnes de Batxillerat Escènic al Liceu

 

 

El passat 26 d’abril els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat Escènic van actuar al Gran Teatre del Liceu en el marc de l’òpera participativa “El monstre al laberint”.

Ha estat una experiència fantàstica i, ben segur, cap de nosaltres oblidarà el fet d’estar a l’escenari del Liceu on tan grans cantants hi han actuat. Ha estat un procés llarg i ha implicat moltes hores d’assajos, però tot aquest esforç ha valgut molt la pena.

Us deixem algunes fotos del dia de l’actuació.

Benviguda a 3 Erasmus+ del Lycée Condorcet!

Bienvenue aux 3 étudiantes françaises d’Erasmus + !

Dans le cadre de l’échange avec le Lycée Condorcet de Bordeaux, nous avons eu le plaisir d’accueillir cette semaine trois étudiantes françaises en Commerce International. En juin, trois étudiantes de notre Lycée de GS (Stylisme, Administration et Finance et Assistance à la Direction) se rendront à Bordeaux pour faire à leur tour leur Erasmus +.

Ces étudiantes françaises auront l’expérience de vivre à Barcelone dans le cadre d’Erasmus + pendant deux mois, et effectueront des stages à «BCN languages » et à l’hôtel « Àmfores Boutique Guest House».

Au cours de la semaine dernière, elles ont participé avec nos étudiants à deux sorties en anglais aux musées MACBA et MNAC.

Nous leur souhaitons un Erasmus+ enrichissant et un très bon séjour!

Benvinguda a 3 alumnes franceses d’Erasmus+!

En el marc de l’intercanvi amb el Lycée Condorcet de Bordeus, aquesta setmana hem donat la benvinguda a tres alumnes franceses, de Comerç Internacional.
Al proper juny tres alumnes del nostre Institut de Grau Superior (de Estilisme, Administració i Finances i Assistència a la Direcció)  viatjaran a Bordeus per fer un Erasmus+.

Aquestes estudiants franceses tindran l’experiència de viure a Barcelona en el marc de l’Erasmus+, durant dos mesos, realitzant practiques formatives a BCN languages i a l’Hotel « Àmfores Boutique Guest House».

Durant la semana, han participat amb els nostres alumnes a dos sortides en llengua anglesa visitant els Museus MACBA i MNAC.

Els hi desitgem un enriquidor Erasmus + i una molt feliç estada!

 

 

Sant Jordi 2021

El passat 23 d’abril vam celebrar Sant Jordi al nostre institut amb diversos actes i en diferents moments i emplaçaments per garantir la seguretat de tothom i poder mantenir els grups bombolla.

Amb 4t d’ESO, per exemple, vam alternar dues activitats: d’una banda, un recital de poesia a la biblioteca amb poemes portats pels alumnes dels seus autors favorits; des de l’aula d’acollida, com sempre, es va apostar perquè els estudiants es lluïssin amb poemes en els seus propis idiomes materns, a més a més del català i el castellà (urdú, nepalès, tagàlog…). I, de l’altra, des de Llegeix més»

L’hort ecològic a 1r d’ESO

 

Amb grup de 1r d’ESO A, a  l’optativa d’hort ecològic hem  estat recollint el que vam sembrar els mesos de tardor i hivern:  calçots, enciams i pèsols. 

Aquest mes d’abril estem collint faves i alhora  els hi fem un tractament ecològic ( amb sabó potàssic i aigua)  per eliminar el pugó que hi ha aparegut amb l’entrada de la primavera.

Hem començat a sembrar mongetes i el dijous passat vam plantar els primers tomàquets..  que esperem collir-ho a final de curs!

Us mostrem algunes fotografies dels mesos de febrer i de com està l’hort ara, a l’abril.

Portes obertes PFI

Ja tenim disponibles els vídeos de portes obertes dels PFI on s’explica que s’hi fa als diferents PFI, es mostren les instal·lacions del centre i l’alumnat explica la seva experiència.

Els podreu trobar en aquesta padlet:

Fet amb Padlet