Matrícula per al curs 2021-2022

Tota la informació del procediment de matrícula la trobareu a l’apartat corresponent de Secretaria.

I us informem de les llistes d’admesos publicades:

Calendari d’inici de curs

ESO

Convoquem a una reunió de famílies de 1r d’ESO el dimecres 8 de setembre a les 19h al teatre de l’Institut.

L’alumnat de l’ESO el rebrem al vestíbul dret el dilluns 13 de setembre amb el següent horari:

  • 1r ESO: 10.00h
  • 2n ESO: 10.45h
  • 3r ESO: 11.00h
  • 4t ESO: 10.30h

Batxillerat

L’alumnat de batxillerat el rebrem a les seves aules de grup (edifici dret) el dilluns 13 de setembre amb el següent horari:

  • 1r batxillerat: 11.30h
  • 2n batxillerat: 12.30h

Formació professional

Trobareu la informació del dia i hora de rebuda en aquest document.

Sortida final de curs 4t d’ESO 2021

El passat divendres 18 de juny, els alumnes de 4t d’ESO vam celebrar el final de curs i d’etapa- d’una manera ben original: amb escalada i platja!!!

En efecte, a les 8 h ja érem tots a l’autocar cap a Arenys de Munt per anar al rocòdrom de la Sala Golem, on vam passar tot el matí divertint-nos amb activitats d’escalada amb corda i en bloc, vies ferrades i cursa d’orientació, Llegeix més»

Graduació 4t ESO 2021

El passat 17 de juny, els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Vall d’Hebron vam celebrar el nostre acte de graduació en una festa plena de música, ball, cant i moltes ganes de divertir-se!!! Les presentadores, la Julia, l’Alma, la Marian i l’Alina ens ho van fer passar bé amb uns diàlegs humorístics en què la novetat de les classes virtuals va ser el tema estrella! Però, a més, destaquem un Kahoot Llegeix més»

Presentació Projecte Comunitari

El passat divendres 16 de juliol, des de l’aula d’acollida de l’institut Vall d’Hebron vam assistir al tancament del projecte comunitari Sant Genís Acció Comunicant, que és és un projecte de comunicació comunitària en el qual han participat un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’aula d’acollida del nostre institut i un grup de dones grans del Casal de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells. La cloenda va Llegeix més»

Menció honorífica Cangur 2021

L’alumne Jan Bermejo Martín de 1r d’ESO C ha obtingut menció honorífica en les proves Cangur 2021. El Cangur és un joc-concurs organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques amb la finalitat d’estimular i motivar els alumnes en la cultura matemàtica. La menció honorífica és una distinció que s’atorga al 1% de participants d’un mateix nivell amb millor puntuació.

Resultats provisionals ACREDITA Activitats Físiques 20/21

PUBLICACIÓ dels RESULTATS PROVISIONALS de la FASE D’AVALUACIÓ – Àmbit Activitats Físiques i Esportives
ACREDITA’T 20/21 (convocatòria Setembre)

En el següent enllaç pots consultar, amb el teu codi d’inscripció, el Resultat provisional de la Fase d’Avaluació:

Resultats provisionals fase d’avaluació ACREDITA Activitats físiques 20/21

Periode de reclamacions: 25, 28 i 29 de Juny.

En cas de reclamació cal omplir el model de reclamació i enviar-lo a acreditat20-21vallhebron@insvallhebron.cat.

Els resultats definitius es publicaran el dia 30 de juny. Els certificats s’enviaran per correu electrònic a partir del dia 1 de Juliol.

Graduació 2n BTX 2021

El passat 18 de maig, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’INS Vall d’Hebron vam celebrar el nostre acte de graduació en una festa plena de música, ball, cant i moltes ganes de passar-ho bé!!
Les presentadores, l’Aitana, l’Olívia, la Laia i la Mariona, van conduir l’acte com a vertaderes professionals amb uns diàlegs humorístics en què la novetat de les classes virtuals va ser el tema estrella!
No hi vam poder convidar les nostres famílies, degut a les restriccions sanitàries, però vam estar acompanyats pels nostres companys i professors. Els tutors/es ens van donar la foto d’orla i un detallet de comiat, com sempre, per part de l’AMPA.
No hi va faltar de res, fins i tot vam gaudir d’un concert en directe!!! Aquí podeu veure el vídeo de la graduació!
https://youtu.be/9ZNlb0j2VdI

Comença l’aventura d’ERASMUS + 2021!-The ERASMUS + 2021 adventure begins!

Malgrat les dificultats d’un any pandèmic, la setmana pasada, 3 alumnes, van començar les estades subvencionades amb les beques Erasmus+//Despite the struggles of a pandemic year, last week 3 students from our Institute started their stays subsidized with Erasmus + scholarships… Llegeix més»

SPRINGTIME  SCHOOL TRIP TO  THE MACBA AND THE MNAC

The last term of this tough academic year 2020-2021,  different groups of students at Ins Vall d’Hebron  were able to take a breath of fresh air and visit two of the  most emblematic museums in the city of Barcelona: the MACBA and the MNAC.

They went on  guided tours  about art, history, gender, time,  society,  including One Thousand Years of Art in Catalonia and Women in Art, among others. All of them were conducted in English.

The International Mobilty Coordinator also collaborated  in the activities by hosting  three French students from Bordeaux on the Erasmus Program, inviting them on  the school trips and allowing them to interact with students of Ins Vall Hebron.

Here are the video collections of photos for you to enjoy.

(Departament Idiomes Ins Vall d’Hebron)