Concursos Sant Jordi 2020

Benvolgut alumnat,

La irrupció del coronavirus en la vida pública implica afectacions no només de caràcter sanitari, sinó també a altres nivells, com ara l’ensenyament. Com ja sabeu, s’han hagut de tancar tots els centres educatius del país com a mínim fins al 27 de març, però estarem atents a l’evolució de la situació per si es prorrogués aquesta data.

Quant al lliurament dels treballs dels diferents concursos de Sant Jordi, la data límit d’entrega queda ajornada sine die, així que aprofiteu aquests moments de reclusió per donar els últims retocs als vostres treballs o per animar-vos a participar-hi, perquè quan reprenguem les classes amb normalitat us comunicarem la data de lliurament definitiva, ja sense més pròrrogues; així que tingueu preparats els vostres projectes!

Un cop més, us adrecem a un dels canals oficials de les autoritats sanitàries http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus perquè seguiu les seves indicacions pel que fa a la prevenció del virus.

Estem treballant per poder oferir a les famílies la màxima informació possible sobre el nostre centre a la nostra pàgina web.

Coordinació d’Extraescolars

https://agora.xtec.cat/iesvallhebron/wp-content/uploads/usu893/2020/03/Comunicat-ajornament-concursos-Sant-Jordi-20.pdf