Salutació inici de curs 20-21

Benvolgudes famílies,

Comencem un nou curs ple d’incertes però amb moltes ganes de tornar a acollir els vostres fills i filles de forma presencial i amb el màxim de garanties de salut.  Per aquest motiu hem hagut d’introduir algunes modificacions a la manera habitual de funcionar que queden recollides en el Pla d’obertura del centre publicat en la nostra web que podeu consultar sempre que vulgueu.  Segons sigui l’evolució de la pandèmia anirem adaptant-nos i introduint les modificacions necessàries en el nostre Pla d’obertura.

Sota la consigna d’evitar les aglomeracions hem habilitat diferents accessos a l’edifici i hem esglaonat l’horari d’entrada dels diferents grups.  Situació que es dona també per als moments d’esbarjo i de finalització de les classes.  S’han format grups de convivència estables en tots els nivells educatius per minimitzar el contacte entre l’alumnat de diferents grups sempre que ha estat possible.  Hem intentat al màxim no haver de compartir espais però quan no estat possible evitar-ho prendrem mesures de neteja i desinfecció addicionals.

Des del primer dia de classe està previst començar a treballar en entorns virtuals simultàniament amb els presencials per tal d’estar preparats per si algun grup classe s’hagués de confinar.

Us adjuntem un conjunt de documents que considerem que poden ser del vostre interès:

– Carta de la consellera de Salut i del conseller d’Educació de mesures extraordinàries  de salut per evitar els brots de Covid-19 en els centre educatius.

–  L’annex “Altres recomanacions i procediment d’actuació”.

–   Protocol de prevenció Covid-19 elaborat pel centre.

Tot i que ens hauria agradat trobar-nos amb vosaltres i saludar-vos personalment, aquest curs les reunions i entrevistes amb les famílies seran virtuals, tal com ens demanen els documents de Salut i Educació. En les dates previstes rebreu una convocatòria. Aquelles famílies que tinguin dificultats per a  fer la reunió telemàtica que es posin en contacte amb nosaltres per tal de trobar una alternativa.

Per qualsevol dubte que tingueu adreceu-vos al tutor o tutora del vostre fill/a o contacteu a través de la nostra web.

 

Salutacions cordials.

Equip directiu INS Vall d’Hebron

 

Salutació inici de curs 20-21
Carta de la consellera de Salut i del conseller d’Educació
Altres recomanacions i procediment d’actuació
Protocol de prevenció Covid-19 elaborat pel centre ESO i BTX
Protocol de prevenció Covid-19 elaborat pel centre GM, PFI i GS