El nostre alumnat participa a la segona fase del XVII Concurs de Traducció de francès

El proppassat divendres 10 de març, els alumnes Martina Lacambra Muñoz (3 C), Antoni López Pérez (3 B), Gerard Gómez de Juana (4 A), Esteve Gómez Peña (4 D)  van participar en la segona fase del XVII Concurs de Traducció de francès convocat per la Facultat de Traducció de la Universitat Pompeu Fabra. El concurs té el propòsit d’il·lustrar la vitalitat de l’ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme a Catalunya. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat. Compta amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC), l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona, el Goethe Institut i el Consolat General de Suïssa a Barcelona.

El premi s’atorga a les millors traduccions realitzades per estudiants de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes que tinguin el català com a llengua cooficicial.

Fotografia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>