REVISIONS BUCODENTALS 1r i 3r d’ESO

Benvolgudes famílies de 1r i 3r d’ESO

El Departament de Salut, a través dels serveis d’Odontologia de la xarxa de centres d’atenció primària, porta a terme, anualment, la revisió odontològica dels alumnes d’Educació Secundària, establerta en el Pla de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta revisió té per objectiu prevenir i detectar precoçment possibles alteracions de la salut bucal dels adolescents.

El proper dijous 30 de novembre (1r ESO) i el dimecres 13 de desembre (3r ESO)  l’equip d’Odontologia del CAP Centelles es desplaçarà a l’escola  per a realitzar la revisió bucodental al vostre fill/filla. Us farem arribar un informe de l’estat de salut oral. En el cas que presenti alguna patologia (problema) que requereixi algun tipus d’atenció s’indicarà en el mateix informe per a que s’adreci a l’odontòleg del vostre centre d’atenció primària.

Adjuntem la carta d’autorització perquè sense aquesta degudament signada no es podrà fer la revisió als vostres fills.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>