Hem fet la 8a edició del Fòrum Local de Treballs de Recerca de Batxillerat

Dimecres 6 de febrer de 2019 es presentaven els treballs de recerca seleccionats per questa vuitena edició.

L’Auditori del Museu de la Mediterrània omplert de gom a gom va ser l’espai on es va celebrar aquesta vuitena edició del Fòrum Local de Treballs de Recerca de Batxillerat, organitzats per l’Institut Montgrí amb la col·laboració del Museu de la Mediterrània. Els treballs seleccionats per aquesta edició van ser: “Una mirada social a la intolerància a la lactosa i a la malaltia celíaca, de la Paula Brines i que ha tingut com a tutora a la Sra. Montse Blai, “A la recerca de nous móns. Observació i estudi de l’exoplaneta WASP-10b de Carla Millan i com a tutora a la Sr. Maria Serra, ” Baixeu el volum. Els acúfens: Un estudi de casos” de Mont Plaja amb tutoria de la Sra. Conxi Camúñez,  “Cotxe solar i controlat amb sistema android” de Martí Pujol, amb tutoria del Sr. Ernest Bou, “Les brigades internacionals al Baix Empordà: L’hospital de S’Agaró” de Mariona Regincós, amb el Sr. Miquel A. Montón de tutor,  “Anàlisi comparativa entre l’àudio analògic i el digital a partir del disseny i construcció d’un tocadiscs” de Miquel Teixidor, amb la tutoria del Sr. Enric Adroher, “Guia arqueològica per descobrir petits jaciments romans del Baix Ter de l’Ona Vilà, amb tutoria de la Sr. Lina Vilamitjana i la “L’art de l’acústica: la sonoritat de la sala polivalent” de la Clàudia Xuriguera que ha tingut com a tutora a la Sra. Cristina Illa.  A més d’aquests vuit representants, hem de donar l’enhorabona tot l’alumnat de 2n de batxillerat per la feina feta de redacció dels seus treballs de recerca. L’inspector del centre Sr. Josep Gifre i l’alcalde Sr. Josep M. Rufí van fer el tancament de l’acte.  Moltes gràcies a tothom. 

XERRADA DE LA NADIA GHULAM


L’alumnat de l’Institut Montgrí hem conegut la Nàdia.
Els nois i noies de 3r d’ESO de l’Institut Montgrí, després de llegir El secret del meu turbant, que és el llibre que narra la dura vida de la Nàdia, vam tenir l’oportunitat de conèixer-la… Llegeix més»

Ja tenim els resultats de les eleccions a Consell Escolar 2018.

Una vegada tancades les eleccions a consell escolar del 2018, us informem que les persones que passaran a ocupar lloc al Consell Escolar de l’Institut Montgrí son:

Pel sector famílies, la Sra. Montserrat de las Cuevas i García.

Pel sector alumnat: la Clàudia Rostey i Cristau i l’Ismael El Haddoui.

Pel sector professorat, la Sra. Glòria Boada i Marsal, la Sra. Mercè Font i Pi, la Sra. Marta Geli i Cané, el Sr. Joan Lloret i Pujol, la Sra. Sagrari Martorell i Cubero i el Sr. Joan Carles Sentís i Antolín.

A tots i totes l’enhorabona !