Nova exposició a l’Institut: 1r d’ESO RECOMANEM!

Els alumnes de 1r d’ESO han participat en aquesta nova exposició recomanant els seus llibres preferits.  I ho han fet d’una manera molt visual i artística dibuixant la portada del llibre i seleccionant una cita bonica d’algun personatge. 
El resultat és aquest magnífic arbre multicolor que està en una zona de pas bastant concorreguda i que de segur captarà l’atenció de tots, professors i alumnes.
Aquesta activitat de foment de la lectura permetrà conèixer els gustos lectors dels nostres alumnes més petits i, al mateix temps, podrà inspirar altres lectors a l’hora d’escollir el proper llibre a llegir.
Els primers en visitar l’exposició han estat, com no, els propis alumnes de 1r, que han pogut llegir les recomanacions dels seus companys i admirar els fantàstics dibuixos de portades.

Gràcies a tots els participants per la feina feta!
#fomentdelalectura #formantfuturslectors #recomanem #lecturaperplaer #citesliteràries     #1rESO       #petitsgranslectors
Mari Fernández
Responsable Pla Lector
INS Esteve Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>