El rugbi com a esport modèlic

L’alumnat de 1r i 4t  d’ESO han gaudit d’unes sessions d’un esport cada vegada més popular aquí a Catalunya. Un esport que, a part dels beneficis físics que aporta, té un valor emocional important: Jugar al rugbi implica certa disciplina i la necessitat de seguir les normes rigorosament per evitar les lesions. D’aquesta manera, els nens aprenen des de petits a responsabilitzar-se de les seves accions i a calibrar les conseqüències dels seus actes.
També és un esport que afavoreix la sociabilitat entre els nens i inculca valors com l’amistat, la companyonia i la cooperació. Però si alguna cosa important s’aprèn jugant al rugbi és el respecte, perquè es tracta d’un dels esports on el joc net és fonamental. El comportament d’un nen que practica habitualment el rugbi és el d’un nen autònom, resolutiu, enèrgic i amb un enorme respecte pels altres.
Si heu gaudit d’aquesta activitat, us animem a provar en un club relativament nou i amb moltes ganes, energia i valors. 
Com a professors/es d’EF, ja sabeu que aquest és el nostre màxim objectiu: que tothom trobi el “seu” esport i el pugui practicar fora l’horari lectiu i així tenir una vida activa i saludable.
RUGBI CABRERA – rugby.cabrera@gmail.com
Persona de contacte: DIEGO TOULOUSSE – 600 07 24 35

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>