FIRA DE RECERCA EN DIRECTE 2014

El passat dia 8 d’abril els grups de 1r de Batxillerat A i B, van assistir a la “12ª Fira de Recerca en directe”, dins l’Edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB).

L’objectiu d’aquesta fira és mostrar diversos projectes que es duen a terme a Centres i Instituts de Recerca de Catalunya, per apropar la ciència a tots els ciutadans i fomentar vocacions científiques entre els joves. En aquesta edició hi van haver deu grups de recerca participants, i alguns d’ells eren els més visitats pels alumnes ja que despertaven el seu interès.

El grup de recerca del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) donaven a conèixer com avaluen la qualitat de l’aire per després correlacionar-la amb la salut de les persones. A través del web del centre demanen voluntaris per obtenir mesures d’alguns paràmetres ambientals de diferents zones de Catalunya, i alguns alumnes es van oferir. Si voleu ser voluntaris podeu consultar el web següent:

http://www.creal.cat/es_voluntari.html

D’altra banda, aquest curs hi haurà tres alumnes del 1r de Batxillerat Científic que podran fer el seu treball de recerca amb aquesta entitat (CREAL).

http://www.creal.cat/es_index.html

Si voleu més informació sobre la fira i els projectes presentats:

http://www.pcb.ub.edu/homepcb/live/ct/p1826.asp