XXIII Concurs literari de Sant Jordi

Amb motiu de la diada de Sant Jordi i per tal de fomentar la creació literària entre l’alumnat de l’Institut Marina de la Llagosta es convoca, per vint-i-tresè any consecutiu, el concurs literari de Sant Jordi. Aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i de l´AMPA de l´institut.

Han passat 200 anys des que Mary Shelley va construir la història de l’ésser terrorífic i el seu creador. Amb només 18 anys, l’escriptora anglesa va crear un dels mites moderns més poderosos de la literatura: Frankenstein. Shelley va atorgar una vida perdurable al seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània.

L’ombra de l’ésser creat pel Dr. Víctor Frankenstein segueix projectant-se amb força sobre una societat incapaç d’assumir la diferència i un món que viu lligat als avenços científics i tecnològics.

Per recordar aquest gran monstre i també per reivindicar el paper de grans dones com Mary Shelley en la literatura universal, proposem que la temàtica i els eixos vertebradors dels treballs que es presentin al Concurs Literari d’enguany siguin el terror, el misteri i la ciència-ficció.

Podeu accedir a les bases escanejant el codi QR o clicant aquí.