Explicarem l'”Aquí prou bullying” del Rúbies

El dia 26 d’abril alumnes participants del programa contra l’assetjament escolar que estem aplicant al nostre centre explicaran la seva experiènca a d’altres centres escolars en una jornada telemàtica d’intercanvi d’experiències amb altres escoles.
En el nostre cas ens centrarem a detallar les accions per detectar… Llegeix més»

Brain teasers


Do you like riddles or brain teasers? A brain teaser is a problem for which it is hard to find the answer, especially one which people enjoy trying to solve as a game (https://dictionary.cambridge.org/)
Here you have one. It belongs to you, but your friends… Llegeix més»

El projecte de 1r A ja dona fruits

A l’àrea de projectes de 1r A fem hort per treballar l’esforç, la motivació per la feina diària que requereix l’hort i el respecte per la natura, el medi ambient i el valor d’una alimentació saludable.
Des de principis de curs hem preparat la terra, hem… Llegeix més»

Mascaretes solidàries per al barri

Un grup d’alumnes de 3r ha participat de forma voluntària en la venda de mascaretes solidàries del Maria Rúbies. Hem teixit relacions de col·laboració amb l’associació de veïns i diversos comerços de la Bordeta perquè ens ajudin a recaptar fons per a la Marató de… Llegeix més»

1r d’ESO practica l’equilibri

L’alumnat de 1r d’ESO ha experimentat amb el seu propi cos el concepte d’estabilitat i les causes que afecten a aquesta a través de la corda fluixa (slackline, en anglès). Aquesta experiència està emmarcada dins d’una unitat didàctica implementada per un dels nostres professors practicants… Llegeix més»

1r d’ESO “parkoureja”

Els alumnes de 1r d’ESO van realitzar una sortida de Parkour a les instal·lacions del Parkour Indoor de Lleida, durant la setmana del 15 al 19 de març.
Els alumnes van poder gaudir d’unes instal·lacions esportives de Parkour, on van poder aplicar les habilitats de salts… Llegeix més»