El dia 1 de desembre al Casal de la Gent Gran es va fer la primera jornada d’aquest projecte on es
van conèixer els alumnes del PFI amb els avis/es del Casal, van intercanviat experiències i van
treballar la recepta que cuinarien a La Cruïlla.
Els dies 5, 7 i 12 de desembre els alumnes del PFI van cuinar les receptes amb els avis.
El primer dia la Pepita va cuinar unes cues de rap amb gambes i cloïsses que van quedar molt
bones.
El segon dia, en Miquel ens va sorprendre amb un peix a la sal, recepta senzill però molt gustosa i
uns carquinyolis que van demanar una bona feina.
I l’Aurora amb els seu pastís de Nadal va sorprendre tothom.
L’últim dia, l’Àurea va estar força estona preparant la sopa de Nadal amb galets.
Tothom es va esforçar molt i va estar molt content de poder provar uns plats tan bons.
Ha estat una experiència molt bona que esperem poder repetir.