ENS SUMEM A LA CAMPANYA “POSA’T LA GORRA”

El passat dilluns 27 de setembre el personal de l’Institut es va sumar a la campanya “Posa’t la gorra” pels infants i adolescents amb càncer. La campanya està promoguda per AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

 

La gorra s’ha convertit en el símbol de la solidaritat amb aquests infants i joves per als quals un dels efectes secundaris del seu tractament és la pèrdua de cabell; per la qual cosa es posen una gorra.

Aquesta campanya és la font principal de recursos econòmics d’AFANOC per poder oferir serveis amb les famílies amb infants o joves amb càncer.

COL·LABORA-HI comprant una gorra.!!

RECONEIXEMENT A UN TREBALL DE RECERCA

Josep Castellana i Pallàs, que cursava 2n de Batxillerat el curs 2020-21, ha guanyat el primer premi del 3r Concurs de Treballs de Rdecerca de Batxillerat amb el treball Estudi preliminar dels arbres singulars del Pla d’Urgell, que atorga el Centre de Recerques del… Llegeix més»

DUES ALUMNES DISTINGIDES A LES PAU

Juliana Messegué Andrés i Gemma Garrofé i Xancho   van rebre la Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat 2021 pels resultats obtinguts en la convocatòria del passat mes de juny.
El dimarts 14 de setembre, l’Hble. Sra. Gemma Geis, consellera de… Llegeix més»

Percussió corporal

Acomiadem musicalment el curs amb dues activitats de percussió corporal
Aquests són els dos últims treballs realitzats per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.

</div>

TREBALLS AUDIOVISUALS

Enllaç als curts realitzats en el Taller de narrativa audiovisual realitzat per l’alumnat de l’optativa de 4t d’ESO en l’optativa de Música i Cinema.
Va ser impartit per Jordi Boquet, cineasta i formador de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).
Feu clic a la imatge per veure’n el contingut