Proves Cangur 2017: Problemes amb solucions felices

El dijous 16 de març s’ha celebrat al nostre Institut la XXII edició de la Prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana.

Aquesta una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques entre els joves estudiants a través dels problemes. La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.
En aquesta ocasió hi han participat els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO del nostre centre i també s’hi han afegit 11 alumnes convidats de 4t d’ESO i un de Batxillerat.

L’Àmbit de Matemàtiques promou aquesta iniciativa amb èxit i vol agrair a l’alumnat la seva participació en la nova edició d’aquesta festa de les mates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>