Aprenem a experimentar noves dimensions estètiques de la ciutat

El divendres 16 de desembre l’alumnat de les matèries de literatura de Batxillerat va poder gaudir de la conferència “Barcelona: una construcció literària”, en el marc del projecte d’aprenentatge i servei que promou la Universitat de Barcelona, i del qual el nostre institut participa.

Els dos conferenciants, Anna Costa i Pol Fernàndez, que són estudiants del darrer curs del grau en Filologia catalana de la UB van acompanyar els nois i noies en un passejada evocadora de textos, que descriuen la nostra ciutat, no només com un espai físic i urbà, sinó que l’evoquen des d’una altra perspectiva estètica, la qual defuig allò que és més superficial i obvi, per transfigurar-la en quelcom íntim a partir de les emocions que transmet experimentar-la.

Un itinerari poètic de la mà de grans escriptors/es com ara Mercè Rodoreda, Jaime Gil de Biedma, Narcís Oller o Juan Marsé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>