Aixequem les mans per la prevenció

Des de fa vint-i-nou anys, cada 1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Sida. Persones de tot el món uneixen esforços per fomentar la conscienciació en relació amb el VIH/sida.

Al llarg d’aquests anys, hem anat avançant en el propòsit de posar la sida a zero, un objectiu que encara requereix esforços perquè cada any se segueixen produint noves infeccions. Per invertir aquesta tendència des de tots els àmbits cal seguir informant i sensibilitzar sobre el VIH i les altres infeccions de transmissió sexual.

La campanya d’aquest any, sota el lema “Aixequem les mans per la #prevencióVIH”, vol fer especial èmfasi a evitar noves infeccions i poder assolir l’objectiu 90-90-90 que ONUSIDA ha fixat per a l’any 2020; augmentar al 90% la proporció de persones amb VIH diagnosticades, incrementar al 90% el nombre de persones en tractament i que, d’aquestes, el 90% tingui càrrega viral indetectable.

Descarrega’t el MANIFEST CONJUNT d’aquesta diada de reivindicació i solidaritat i fes-ne difusió a les teves xarxes social.

sida_16

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>