“Hiya” Edimburg

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

L’alumnat de 1r de Batxillerat ha iniciat la setmana d’immersió lingüística a Edimburg, capital d’Escòcia, que organitza l’Àmbit de Llengües estrangeres.

Durant el matí l’alumnat fa un curs intensiu d’anglès per reforçar i millorar la competència oral en aquesta llengua. Les tardes les dediquen a fer distintes activitats culturals i lúdiques.

Per exemple, avui dilluns han fet un Orientation tour per familiaritzar-se amb la ciutat que els acull i conèixer els bells racons que amaga. Després han posat en pràctica els coneixements urbans adquirits mitjançant una scarvenger hunt, una mena de gimcana o cacera del tresor.

Ja al vespre l’alumnat s’ha traslladat a la casa on resideix, cosa que els possibilita practicar l’idioma en un entorn de família, així com conèixer els costums quotidians de la gent d’aquest país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>