Exposició de fotografia matemàtica a La Caníbal

El passat dijous 11 de juny vaig assistir a una exposició de fotografies matemàtiques fetes pels alumnes de l’Institut la Sedeta. L’exposició era a la llibreria La Caníbal, situada al carrer Nàpols 314.

Només arribar vaig veure que totes les imatges eren totalment diferents entre elles, hi havia una gran quantitat d’idees molt diverses, originals i divertides.
Els títols de les obres també havien d’estar relacionats amb les matemàtiques, i la veritat és que estaven molt ben pensats i fets amb molta gràcia. Però, a part de les idees de les fotografies, també era interessant observar detalladament la qualitat que posseïa cada imatge en particular.
Aquestes fotografies m’han fet veure que les matemàtiques formen part de la nostra vida quotidiana, que estan per tot arreu, miris on miris. I ara sé fins a quin punt poden ser de diverses les matemàtiques i la quantitat de temes i conceptes que engloben.

Mireia Sánchez

DSC_0165

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>