Activitat sobre Roald Dahl a la Biblioteca de la Roca

Fa algunes setmanes, tots el alumnes de 2n vam anar a la biblioteca de la Roca per fer una activitat dirigida per la Mont Mas sobre el llibre que prèviament ens havíem llegit, L’autoestopista.

Per començar, la Mont ens va posar en grupets aleatòriament i ens va començar a fer preguntes del llibre sobre si les històries podien ser reals. Si algú deia que no ho podien ser, ho havia d’argumentar. A l’acabar l’exercici vam veure que totes les histories podrien haver passat.

Llavors ens va explicar resumidament, amb molta emoció i energia, la vida de l’autor, Roald Dahl. Quan va acabar ens va donar uns post-its a cada grupet, on cada persona havia d’escriure la introducció d’una anècdota que li hagués passat o que s’hagués inventat i les altres persones del grup l’havia d’acabar. Per finalitzar l’activitat, les vam llegir en veu alta i vam  fer la mateixa pregunta que a l’activitat anterior: “és veritat o mentida?”. I també ens va aconsellar per poder fer les histories de més qualitat i més interessants.

Crec que ha estat una activitat organitzada per la biblioteca del poble molt interessant ja que històries que ens pensàvem que eren veritat hem comprovat que no ho eren, també hem après algunes vivències de Roald Dahl, a no dir tantes vegades la paraula no sé…  A part, la Mont parlava d’una manera que no es feia pesada l’activitat i et feia està atent.

Anna Conejos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>