Recollida selectiva de residus

Els alumnes de primer d’ESO de La Bastida han acabat el 4rt projecte del curs: Els Contenidors.
Com a resultat d’aquest projecte, s’han quantificat els residus que genera l’institut en la seva activitat diària i s’ha fet una petició a l’Ajuntament demanant contenidors per llençar aquests residus. L’Ajuntament ha accedit a la nostra demanda, dins del seu pla d’increment de la recollida selectiva, i ens ha subministrat contenidors pel plàstic, el paper i la matèria orgànica per a la recollida interna, a més de col·locar un contenidor gran per a envasos al carrer. A més a més, ha organitzant la recollida periòdica porta a porta de la matèria orgànica.

Arribada dels contenidors al centre
Arribada dels contenidors al centre

Amb aquesta unitat didàctica preteníem que el nostre alumnat pregués consciència de totes les deixalles que generem i que contribueixin també a la sostenibilitat i cura del medi ambient, dins les seves possibilitats. I podem dir que hem aconseguit el nostre objectiu! Felicitats als alumnes de primer, i a tot el centre en general. I gràcies, Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet!

Els nous contenidors que tenim repartits pel centre.
Els nous contenidors que tenim repartits pel centre.

Com a continuació d’aquest projecte nomenarem delegats ambientals de cada classe, per continuar amb la tasca de conscienciació de tots els usuaris del centre de la necessitat de llençar cada residu a la paperera que li correspon i farem una campanya que es treballarà a totes les tutories. Ara és la nostra responsabilitat seleccionar al màxim els residus.

El nou contenidor exterior.
El nou contenidor exterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>