Proves lliures per a l’obtenció del títol de Tècnic de Grau Superior d’Integració Social 2021

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç del Departament d’Educació (Calendari, convalidacions i exempcions, contingut de les proves, consulta de resultats, aspirants amb necessitats específiques, centres, qualificacions i certificacions i normativa).

Teniu la informació sobre els continguts, característiques i criteris de superació de les proves en aquest document.

El termini d’inscripció a les proves és des de les 9:00 h. del 7 d’octubre de 2021 fins a les 23:59 del 20 d’octubre de 2021 en aquest enllaç (estarà disponible el mateix dia 7).

IMPORTANT: Només s’ha de portar documentació presencial al centre en cas de sol·licitar convalidacions i/o exempcions de les que resol el centre (no singulars). El Termini per lliurar aquesta documentació (convalidacions i/o exempcions): és del 7 al 22 d’octubre demanant cita prèvia a través del correu del centre a8037176@xtec.cat

L’horari d’atenció telefònica de secretaria és:

  • de dilluns a divendres de 10 a 13 h.
  • dilluns tarda de 15 a 16 h.

Podeu fer arribar també els vostres dubtes o consultes al correu del centre a8037176@xtec.cat i us contestarem el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>