Proves lliures del CFGS d’Integració Social

Si voleu realitzar les proves lliures per a l’obtenció del títol del Grau Superior d’Integració Social, el període d’inscripció és entre el 7 i el 23 d’octubre.

Recordeu que, en cas d’haver de portar documentació al centre, ha de ser en horari de secretaria: de dilluns a divendres de 10 a 13 i dilluns i dimecres de 15 a 17.Trobareu tota la informació al nostre web, a l’apartat de Secretaria.

3 comentaris

 1. María del Pilar Ocampo tafur.

  Hola, buenos días me pueden explicar cómo entrar en la página web. Necesito ver resultados de la preinscripción para ayudar a personas en situación con discapacidad. Gracias.

  1. Sergi Viciana Autor de l'article

   Hola,
   Pots consultar-ho al web del Departament d’Ensenyament. La consulta personalitzada està accessible als interessats i a les interessades a la pàgina web de les Proves (apartat Consulta de resultats), utilitzant el corresponent número d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) i el número de la sol·licitud d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>