Educació Infantil guanya el IX Premi (Re)Imagina’t

Els alumnes de 1rB del cicle formatiu d’Educació Infantil han participat enguany en el concurs (Re)Imagina’t que organitza l’Observatori de les dones. Però no només hi han participat. L’equip format per Anais Diaz, Anna Sargsyan, Brian Romero, Elisa Castillo i Judit Santos ha guanyat en la categoria de 17-18 anys amb el seu projecte La fi del sexisme. Les professores Laura Martínez i Cristina Rodríguez han estat les responsables de l’equip i podeu veure el storyboard en aquest enllaç.

El concurs consisteix en fer un projecte de curtmetratge, tot incloent-hi el guió i el storyboard i està dividit en dues categories: 14-16 anys i 17-18 anys. Enguany ha estat la novena edició. L’àmplia participació demostra l’interés i la implicació dels equips docents, però també la diversitat d’interesos dels nois i noies que hi participen.
Reimaginat

Enhorabona als nostres estudiants i als altres premiats!
Reimaginat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>