Convocatòria Erasmus+ per a cicles formatius

A partir d’avui, dia 1 de octubre de 2019, obrim la temporada Erasmus+ i el període d’inscripcions per a l’alumnat de cicles formatius de grau mitjà i superior. Si vols fer les pràctiques d’empresa (FCTS) en un país europeu durant els mesos de juny, juliol i agost del pròxim estiu 2020, a la Bastida et donem l’oportunitat. 

Des de 2014 que la Bastida treballa conjuntament amb els instituts de Santa Coloma Puig Castellar i Les Vinyes, juntament amb la ONG Mundus. L’any passat, només a la Bastida, vàrem dur a terme 27 mobilitats: 18 alumnes de grau mitjà, 6 de grau superior i 3 professors van estar repartits per països com França, Malta, Anglaterra, Romania, Itàlia, França, Portugal, Holanda, Polònia, Eslovènia o Alemanya.

Us adjuntem les primeres convocatòries i a partir d’aquesta setmana i la posterior es realitzarà la fase de promoció a càrrec de tutors i dels coordinadors Erasmus: Jordi Tàrrega (Família d’esports) i Irene Llorens (Família serveis a la comunitat). 

Per als alumnes interessats i apuntats es realitzarà una reunió informativa el dilluns dia 14 de octubre a La Bastida:

  • Grau mitjà a les 14:00
  • Grau superior a les 15:00

Adjuntem les convocatòries:

GM – PROYECTO 2018 (CONSORCIO)

GM – PROYECTO 2019  (CONSORCIO)

GS – PROYECTO 2018 + 2019  (CONSORCIO)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>