Voyage Five days to dance

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Dilluns va començar el nou projecte Five days to dance. El nou projecte es diu Voyage, el presentarem a les famílies el proper dissabte 16 d’abril a les 12 del matí a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallés. Aquí podreu anar veient imatges dels assaigs fets durant la setmana.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

indice

 

 

Assaigs del primer dia:

El programa de TV3 Info K va emetre el passat dijous 14 d’abril un reportatge gravat durant els assaigs de l’obra:

 

Algunes opinions dels alumnes d’aquests cinc dies:

Doncs, per ser el primer dia m’ha semblat molt divertit. Millor del que em pensava. Els monitors són molt simpàtics y hem col·laborat molt bé entre tot el grup. (Alejandro Fernández)

 És una experiència nova, la qual no havia vist mai, ni pas fet. Tenim la sort de poder fer-la i només amb un dia que portem ja m’ha agradat molt i és molt bonic  i divertit de fer. (Ana Díaz)

 Gràcies a aquest projecte estem coneixent un “món” nou, una forma diferent d’expressar-se sense necessitat d’utilitzar les paraules, només amb el nostre cos.Tornaria a repetir aquesta experiència les vegades que fes falta. (Alba Arroyo)

 El projecte m’està semblant molt bé, crec que gràcies als monitors estem aprenent a expressar-nos només amb el nostre cos i també podem fer sentir als altres. Els monitors estan sempre per ajudar-nos i mai ens desanimen. (Marina Navarro)

 M’està semblant força interessant i molt maco ja que estem aprenent a expressar-nos amb el cos i si ho fem bé quedarà molt bonic. M’agrada molt aquesta experiència. (Laia Guillén)

 Ha estat bé i molt alegre el ball i apassionant. (Edgar Martínez)

 Lo que estamos haciendo esta semana es divertido y aparte nos lo pasamos bien pero también es verdad que a ratos se hace muy pesado ya que el baile no nos gusta a casi nadie y también se hace muy pesado estar 6h
encerrados en el pabellón. (Horacio Puertas)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>