Pla de reorganització de centre

 

Concurs de fotografia matemàtica 2021

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi l’Àmbit de Matemàtiques, Ciències, E. Física i Tecnologia organitza un concurs de fotografia matemàtica. En aquest concurs hi poden participar tots els alumnes del centre, els quals es dividiran en categories en funció del nivell d’estudis. Es… Llegeix més»

Coneixem l’UAB a la setmana d’Orientació

Durant la setmana d’Orientació de 4t d’ESO, l’alumnat ha fet una sortida per conèixer l’UAB que tenim tan a prop de l’institut. Hem conegut diverses facultats i observat l’ambient universitari.
 

Premis de fotografia científica

Aquests dies s’han lliurat els premis del concurs de fotografia científica, on els alumnes de tota l’ESO i 1r de Batxillerat van participar intentant plasmar en una imatge algun aspecte relacionat amb la ciència, sempre tenint en compte la originalitat i l’estètica.

Xerrada Escola d’Art

La passada setmana es va dur a terme una xerrada informativa de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. Ens van explicar l’oferta formativa de l’Escola d’Art de Sant Cugat, on ofereixen Il·lustració, Animació 2D i 3D, i Impressió Digital. La Maria Peinado Zamora, una… Llegeix més»

Debat Xarxa Vives

El passat dilluns 15 de març alguns alumnes de 1r de batxillerat van participar en la 1a edició virtual de la lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Xarxa Vives en la qual es debatia sobre la compatibilitat del creixement econòmic amb… Llegeix més»

“Positive discipline”

Aquest curs hem començat a implementar en les tutories d’ESO el programa “Positive discipline”, basat en la psicologia d’Alfred Adler i en els llibres de Jane Nelsen, Lynn Lott i Cheryl Erwin (veure enllaç)
Aquest programa està centrat en ajudar a les persones a convertir-se en… Llegeix més»

Certificació ISO 9001 al Mimó

L’Institut Jaume Mimó ha certificat la ISO 9001 a tots els estudis que imparteix!
Han estat quatre cursos de treball molt dur que assoleix un bon final. Quatre cursos on hem treballat intensament per anar posant ordre en la documentació del centre, formar-nos i assistint a… Llegeix més»

Bones festes i feliç 2021

Benvolgudes i benvolguts,
Aquest any 2020 quedarà gravat per sempre més a la nostra memòria, com a individus i com a generació, perquè la COVID-19 està essent una experiència vital i humana sense precedents. Tots estem aprenent a conviure amb la complexitat, la por i la… Llegeix més»

Violències masclistes

A finals de novembre i a principis de desembre els grups 14, 21 i 22 van treballar amb la professora M. Antònia Massanet -tant a Castellà com a l’optativa d’Escriptura creativa- el tema de la violència masclista, aprofitant que el 25N és el dia mundial… Llegeix més»

Taller de rèptils

El passat mes de Novembre els i les alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir del Taller de rèptils. Un especialista ens va acompanyar i va fer una xerrada relacionada amb les espècies invasores: la problemàtica sobre els animals de companyia exòtics i el seu… Llegeix més»

Xerrada Marató TV3

El passat 6 de novembre els alumnes de 2n de batxillerat van poder participar en una xerrada telemàtica sobre la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la COVID-19. En Marc, un voluntari de la Marató, ens va presentar el vídeo de la Marató… Llegeix més»

Fan pages

Are you a fan of BTS, Ibai Llanos or Anime Series? Do you know Millie Bobby or Wismichu? Have a look at these FAN PAGES! Els alumnes del grup 31 les han creat pensant en els seus ídols. Per poder fer-les van buscar informació rellevant dels… Llegeix més»