Jornada DUAL VET

La coordinadora de FP del nostre centre va acudir el divendres dia 20 a una jornada  “DUAL VET Management: The role of cities and local governements” a Barcelona, on gent de diferents parts del món parlaren sobre el funcionament de la dual als seus països.… Llegeix més»

SIL Barcelona 2019

Durant el SIL (Saló Internacional de la Logística) celebrat el passat juny 2019, la professora especialista del CFGS en Transports i Logística, va ser entrevistada per l’empresa VIA i va respondre a les preguntes de per a què visitava el SIL i quina relació tenia… Llegeix més»

Art&Finances

Alumnes de 1r cus de Administració i Finances, van assistir a la visita guiada d’1h de durada al MEAM (Museu Europeo d’ Art Modern). Sortida de tutoria-final de curs que vol transmetre la connexió que hi ha entre les finances i l’art, en aquest cas… Llegeix més»

Escape Room

Dilluns 3 de juny el grup 1MA de Gestió Administrativa va fer una sortida de tutoria a Sabadell per fer un Escape Room sobre la Torre de Babel. En aquesta activitat que van trobar molt interessant van tenir que posar a prova les seves capacitats… Llegeix més»

Graduació promoció de Batxillerat 17/19

El passat 24 de maig es va celebrar l’acte de graduació de la promoció 17 /19 de 2n de Batxillerat. Famílies i docents van compartir amb l’alumnat un acte de graduació festiu i emotiu. Aquest acte va ser fruit de l’entusiasme i la dedicació, tant… Llegeix més»

Campanya Save the Children

L’institut s’ha adherit a la campanya promoguda per Save the Children anomenada “Un millón de manos para decir no a la guerra contra la infancia“. Aquesta vol aconseguir que les escoles siguin espais segurs, de pau i protecció.
Per això, després d’explicar als alumnes de l’ESO… Llegeix més»

Seleccionada als premis de relat

L’alumna Inés Pizarro Fuentes, alumna de 2n d’ESO, ha estat entre els 12 primers alumnes seleccionats del premi Coca-Cola de relat breu. El guanyador absolut sortirà entre aquests dotze en una entrega de premis a Barcelona al Juny.

 

Ei! Que et gradues!!

El dia 31 de maig a les 18:00 de la tarda es farà l’ACTE DE GRADUACIÓ de Grau superior, Grau mig i PFI, al pati interior del Jaume Mimó. L’acte començarà amb un discurs institucional, després seguirà el lliurament d’orles i finalment conclourà amb un… Llegeix més»

Can Europa 2019

El cap de setmana del 27 i 28 d’abril de 2019 es va dur a terme la formació a la sortida organitzada per Mundus per als estudiants de formació professional que aquest estiu realitzaran les seves pràctiques Erasmus + en algun… Llegeix més»

Doble titulació internacional

Des de la Fundació BCN FP obren el període d’inscripció del projecte FP DOBLE TITULACIÓ INTERNACIONAL (Singulars), el qual té com a objectiu promoure la inserció laboral de qualitat de persones joves graduades en formació professional mitjançant la creació d’un itinerari personalitzat d’acompanyament i suport amb aprenentatge pràctic i… Llegeix més»

Mimó Work Market

El passat 11 d’abril va tenir lloc el Mimó Work Market, va ser un esdeveniment on alumnat i empreses van poder contactar. L’alumnat va ser entrevistat i va fer entrega del seu CV, amb la finalitat d’iniciar les seves pràctiques. Les empreses… Llegeix més»

Sortida al Parlament

Dimarts 26 de març, l’alumnat de 2n curs de Gestió Administrativa va visitar el Parlament, l’òrgan legislatiu de la Generalitat que representa al poble de Catalunya i que es troba situat al Parc de la Ciutadella.

Llegeix més»

Mostra de Treballs de Recerca

El passat 11 d’abril de 2019 es va fer la Mostra de Treballs de Recerca 2019, on participen els millors Treballs de Recerca de cada institut de Cerdanyola. Del nostre institut hi van participar les alumnes Carla Orellana Modrego, Adriadna Fernández Rodrigo, Lidia Puerta Fuentes, Marina Navarro Lanzas i Isabel… Llegeix més»

KINS 2019

Les i els alumnes de segon d’ESO van participar al KINS, campionat de korfball intercentres. Va ser una jornada en què tots els equips van jugar amb il·lusió i sobretot amb gran noblesa. Encara que no va guanyar cap equip dels nostres, encara que ja… Llegeix més»

Portes obertes Cicles i Batxillerat

Com cada any, us convidem a la Jornada de Portes Obertes del nostre Institut, el Jaume Mimó, que tindrà lloc el proper dia 10 d’abril a les 18:30 hores. A l’esdeveniment informarem sobre la nostra oferta educativa de Batxillerat, PFI (Programes de formació i Inserció)… Llegeix més»

Parlem de feina

La passada setmana els alumnes de primer de Cicles Formatius han participat en el taller “Parlem de Feina”, impartit per la Verònica de CC.OO. En el taller hem pogut aclarir conceptes com: principals lleis marc del dret laboral, tipus de sindicats, que el salari brut és… Llegeix més»

Jornada FP Dual

Dijous 28 de març, la coordinadora de pràctiques en empresa del nostre centre va assistir a la Jornada per la promoció de la FP DUAL del sector logístic-portuari, que va tenir lloc al Port de Barcelona. En aquesta primera jornada es tractaren temes com els… Llegeix més»

Erasmus+ a Finlàndia

Gemma Extremo, estudiant de segon curs de CFGS Publicitat i Marketing, està realitzant pràctiques a Pieksämäki, Finlandia, gràcies a una beca Erasmus+. La Gemma ens comenta:
“Molt bé, Pieksämäki és molt bonic i la Tuula i les altres professores m’estan tractant molt bé. En quant a… Llegeix més»

Erasmus+ a Irlanda

Guim Escrigues, estudiant de segon curs de CFGS Transpot i Logística, està fent pràctiques en una empresa a Lisburn, Irlanda del Nord, gràcies a una beca del programa europeu Erasmus+. En Guim ens explica:
“La meva experiència Erasmus està resultant un gran èxit fins el moment. Pel que… Llegeix més»