Pla específic de reobertura i per al curs 2020-21

Atenció!: Beques escolars municipals fins el 30 de juny

 

Curs 2020-21

LLISTATS PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-21

MATRÍCULA PER AL CURS 2020-21

 • ESO

  • Alumnat nou: del 13 al 17 de juliol de 2020:

Procés de matrícula pendent del Departament d’Educació

  • Alumnat nostre que farà 2n, 3r i 4t d’ESO: del 29 de juny al 7 de juliol de 2020:

 • BATXILLERAT

  • Alumnat nou: del 8 al 14 de juliol de 2020:

Procés de matrícula pendent del Departament d’Educació

  • Alumnat que farà 2n de batxillerat: del 29 de juny al 7 de juliol de 2020:

 • FORMACIÓ PROFESSIONAL

  • Alumnat nou: de l’1 al 7 de setembre de 2020:

Procés de matrícula pendent del Departament d’Educació

  • Alumnat que farà 2n de grau mitjà i grau superior: del 25 de juny al 10 de juliol de 2020:

 • PFI

  • Alumnat nou: de l’1 al 10 de setembre de 2020.

 

Quotes 2020-21. Relació de preus que ingressen les famílies en conceptes de material, plataforma informàtica, llicències digitals i sortides.

Activitats extraescolars 2020-21. Documents per a la inscripció. La matrícula es farà de forma telemàtica: del 29 de juny al 2 de juliol per als que continuen al centre; per als de 1r del 13 al 17 de juliol:

 

Exàmens extraordinaris de 1r de batxillerat setembre 2020:

 

 

L’alumnat, professorat i personal d’administració i serveis de l’Institut Jaume Mimó tornarem a omplir de vida les nostres aules i passadissos. Aviat tornarem a estar junts!

Projecte eTwinning

Finalment hem pogut enviar les cartes corresponents al projecte eTwinning a Turquia i Polònia!!! Ha estat un projecte apassionant en el que hem conegut alumnes d’altres països. Hem fet videoconferències amb ells, hem parlat dels nostres països i ciutats, hem jugat… Llegeix més»

Les nostres flors inventades!

Durant aquest confinament els alumnes de 4t d’ESO han estat treballant l’escriptora Mercè Rodoreda i han descobert una de les seves obres: Viatges i flors. A partir d’aquesta han creat una sèrie de flors inventades tot recreant l’estil de l’autora i, acompanyades, de la seva representació… Llegeix més»

Recomana’m un llibre!

Part del nostre alumnat de primer d’ESO ha recomanat un llibre mitjançant un petit vídeo. No saps què llegir? Doncs mira els vídeos i potser hi trobes idees de lectura.

Viatja amb els llibres!

Alguns dels nostres alumnes de primer d’ESO han compartit aquestes meravelloses rutes literàries, ajudats només d’alguns llibres i d’un munt d’imaginació. Voleu viatjar amb nosaltres? Doncs mireu els següents

Beques escolars municipals

Ja es poden fer les sol·licituds de beques escolars de l’ajuntament per al curs 2020-2021 i d’ajuts a les colònies i sortides de fi de curs (realitzades durant el curs 2019-2020). El termini és de l’11 de maig al 30 de juny de 2020.
Les sol·licituds… Llegeix més»

LAB[ORATORI] d’Art Jove

Els dos grups de primer de batxillerat van començar enguany un projecte col·laboratiu amb el Safareig i el Museu d’Art de Cerdanyola: LAB[ORATORI] d’Art Jove. Aquest mes es feia la inauguració del resultat del projecte (vídeos i obres) al MAC. Com no ha sigut possible… Llegeix més»

El viaje de Amelia

Es un placer para nosotros como institución que promueve la lectura y sus variantes, el poder dedicar este artículo a los alumnos de 3º que han participado en la segunda edición del Concurso Literario “España Solidaria”, que este año se centraba en la temática de… Llegeix més»

Explica’m un conte!

Per a aquest Sant Jordi, alguns dels nostres alumnes de primer d’ESO han fet uns petits vídeos on expliquen contes per als més petits de la casa. Són contes infantils explicats amb moltes ganes i motivació. Esperem que us agradin i que us facin passar… Llegeix més»

Oda a l’alegria

L’alumnat d’alemany de 1r i 2n d’ESO de l’Institut Jaume Mimó de Cerdanyola us regala aquesta cançó cantada, tocada i editada per nosaltres mateixos! Es tracta de l’Oda a l’alegria cantada amb la lletra original que forma part de la 9a Simfonia de Ludwig van Beethoven. Aquest any… Llegeix més»

Objectes de desig

El 4 de març els grups de batxillerat d’Arts van visitar les exposicions Objectes de desig, Surrealisme i disseny, i Càmera i ciutat, la vida urbana en la fotografia i el cinema, al Caixaforum de Barcelona. En ambdues s’exposen obres relacionades amb els continguts de les matèries Fonaments de l’Art, Disseny, Cultura… Llegeix més»

Visita a Polylux

Hem tingut la sort de visitar l’empresa Polylux que és al costat del nostre Institut. Ens han explicat la gestió de l’expedició de les mercaderies, directament relacionat amb el contingut curricular del mòdul M10 de Gestió Comercial i Logística.

Polylux és una… Llegeix més»

Sortida al Parlament

El passat 17 de febrer per la tarda, l’alumnat del 1r curs del CFGS d’Administració i Finances vam visitar el Parlament de Catalunya en el marc de la matèria Gestió de la documentació jurídica i empresarial.
Allí, el personal de Relacions Institucionals de la cambra ens… Llegeix més»

Visita al port de Barcelona

El passat dijous 6 de febrer, els nostres alumnes de segon de Transport i Logística van visitar la terminal de Portcemen del port de Barcelona. Se’ls va explicar el sistema de recollida de granels a les sitges un cop arriben via camió o a través… Llegeix més»

Seleccionats al Projecte d’innovació a l’FP

Aquest és el segon curs que el nostre centre ha estat seleccionat per obtenir un ajut econòmic per al projecte UNIC Projecte Intercicles a la 9a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP, l’objectiu del qual és premiar projectes educatius de caire innovador,entre un… Llegeix més»

Projecte Ràdio Mimó

El projecte Ràdio Mimó és un dels 4 projectes que s’estan desenvolupant durant aquest curs a 2n d’ESO. L’objectiu és que l’alumnat creï, amb una estructura de grups cooperatius, un programa de ràdio. Al final del projecte, visitem Cerdanyola Ràdio i es grava una part… Llegeix més»

Visita de l’alcaldia al Mimó

El passat 5 de febrer ens van visitar l’Alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i el regidor d’Educació, David González, per conèixer de prop el nostre projecte educatiu.

Mimovista 2

Ja ha sortit el segon número de la revista Mimovista, feta per l’alumnat de 3r dins d’un projecte rotatiu que passa pels diferents grups-classe. Aquí podreu visualitzar i descarregar-vos tots els números que es vagin publicant.

Visita a Nacex Barberà

El passat dijous 16 de gener els alumnes de 1r del CFGM d’Activitats Comercials van fer una visita a la plataforma de Nacex a Barberà del Vallès. Primer van conèixer com treballa l’empresa, com es diferencia de la competència i quines activitats de Responsabilitat Social… Llegeix més»

Visita a Amazon

El passat 8 de gener els alumnes de segon d’activitats comercials van realitzar una visita a Amazon al centre logístic del Prat de Llobregat, primer magatzem robotitzat en el nostre país. Disposa de drives (part mòbil), i pods, (prestatgeries que emmagatzemen productes) que gràcies als robots són traslladades.… Llegeix més»

Cap nen sense joguina

L’Institut Jaume Mimó va col·laborar aquestes passades festes amb la campanya “Cap nen sense joguina” promoguda per la Cadena SER Barcelona, embolicant jocs de cartes per a què tots els nens i nenes rebessin els seus regals empaquetats per Reis. Ho han fet possible els… Llegeix més»

Reconeixement al nostre alumnat

Al nostre alumne de segon del cicle mitjà d’activitats comercials, Álex Carmona, l’han atorgat un certificat d’excel·lència que acredita la seva bona labor realitzant la formació en el centre de treball. Un reconeixement a la bona tasca realitzada en l’empresa.
Són unes pràctiques formatives no laborals… Llegeix més»

6a Cursa Solidària

Ahir 19 de desembre tot el nostre 1r de batxillerat ha participat en la 6a Cursa Solidària dels instituts de Cerdanyola, que organitza l’INS Forat del Vent. L’objectiu de la cursa és generar recursos per als que més ho necessiten, promovent la… Llegeix més»