Amb l’objectiu de planificar la Jornada de Portes Obertes de l’ESO que tindrà lloc el proper dissabte 23 de març de 2019, a les 10h i a les 12h, a les instal·lacions de l’INS Jaume Mimó, us agrairem que ompliu aquest breu formulari:

Sortida a NACEX

Els alumnes de primer i segon del cicle mitjà d’activitats comercials va realitzar el dimarts 12 de febrer una sortida a l’empresa NACEX, companyia líder en el segment de la missatgeria expressa a Espanya, Andorra i Portugal, i forma part del Grup Logista, el distribuïdor líder de… Llegeix més»

Premis Typing

Com cada any, des del mòdul M05 Ofimàtica i procès de la informació i de la mà de la seva professora, Rosa Oliver, s’ha fet entrega dels premis als alumnes de 1er d’Administració i Finances. Tots ells han rebut una medalla i els dos guanyadors,… Llegeix més»

Fira Professional Apropa’t!

Els dies 20, 22 i 23 de Febrer (el dia 21 no es farà per vaga general) esteu convidats a la Fira Professional “APROPA’T!”, al recinte Firal de Sabadell on l’Institut Jaume Mimó tindrà un stand per informar i ajudar-vos a escollir el vostre futur… Llegeix més»

Visita a Estrella Damm

El passat 22 i 23 de gener, als alumnes del GM de Gestió Administrativa i el GS d’Administració i Finances van fer una sortida a la fàbrica d’Estrella Damm, al Prat de Llobregat. Ens van explicar la història i algunes anècdotes que desconeixíem, després ens… Llegeix més»

Vota el millor blog

A 2n d’ESO hem estat fent un projecte en què l’alumnat havia de crear una llegenda urbana i il·lustrar-la. Cada grup classe ha creat un blog que les recull. Us demanem col·laboració per decidir quin dels quatre blogs és el més atractiu i quin té… Llegeix més»

Taller de rèptils

El passat 10 de Gener els alumnes de 1r ESO van realitzar un taller de Rèptils. En ell es podien veure en viu diferents espècies exòtiques de rèptils, amfibis i algun aràcnid. Es podien observar i tocar algun dels animals que es mostraven. Igualment el taller… Llegeix més»

Xerrades de primers auxilis

Durant les últimes dues setmanes abans de les tan merescudes vacances de Nadal, els alumnes de 1r dels Cicles de Grau Mitjà i també els alumnes de 1r Cicle de Grau Superior, han assistit a unes xerrades de Primers Auxilis que ens van venir a… Llegeix més»

Writing Christmas cards

Alumnes de 1r d’ESO fent “Christmas Cards”. Tot un recull de bons desitjos en aquestes festes nadalenques.

Tria de llibres a la biblioteca

Per tal de promoure el gust per la lectura i l’hàbit lector entre l’alumnat, hem realitzat una visita a la Biblioteca Central de Cerdanyola per tal triar lectures per a la franja de lectura i per al gaudi personal a casa. L’alumnat de 2n ha… Llegeix més»

Contes a l’esprint

Dijous 13 de desembre l’alumnat de 1r i 2n d’ESO van gaudir del concurs Contes a l’esprint. Contes a l’esprint  és un concurs que fomenta la literatura, la creativitat, el plurilingüisme i la cooperació. Es proposa la creació d’un conte a través d’un joc d’equip,… Llegeix més»

DESTINACIONS PROVISIONALS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ ERASMUS+VET PER PRÀCTIQUES A L’ESTRANGER – GRAU MITJÀ.

Resultats a GRAU MITJÀ al procés de selecció del programa Erasmus+. Termini de reclamacions fins 19 de desembre de 2018.

Visita a Idilia Foods

Els alumnes de segon curs del Cicle Formatiu d’Activitats comercials han realitzat una visita a la fàbrica de Parets de l’empresa Idilia foods, fabricant dels productes Cola-Cao i Nocilla. Després de visitar les instal·lacions, han estat convidats a un esmorzar amb productes… Llegeix més»

Taller de ràdio

Durant el mes de Novembre els alumnes de 1r d’ESO van realitzar un taller de ràdio. Des de l’emissora Ràdio Dial ens van oferir l’oportunitat de viure l’experiència de ser redactors i locutors de ràdio per un dia. L’objectiu era apropar els alumnes a aquest… Llegeix més»

La cèl·lula

Els alumnes de 1r d’ESO, durant una part d’aquest trimestre, han estat estudiant la cèl·lula. Han estudiat els orgànuls cel·lulars i els diferents tipus de cèl·lules que existeixen. Per finalitzar aquesta unitat han hagut de realitzar la maqueta d’una cèl·lula. Podien escollir entre vegetal i… Llegeix més»

Erasmus+ 2019-2020

Convocatòria programa Erasmus+ 2019-20: pràctiques d’alumnes en empreses.
Erasmus + és un programa d’aprenentatge permanent de la Unió Europea, que et permet com a estudiant de segon curs d’un cicle de grau superior o com a recent titulat, desplaçar-te a un altre país europeu per realitzar… Llegeix més»

1r d’ESO i “Un Nadal amb Mr Scrooge”

Els alumnes de 1r d’ESO han fet l’assaig de progrés junt amb la resta d’escoles i instituts que participaran en el musical de Nadal “Un Nadal amb Mr. Scrooge ” i que es representarà el proper 19 de desembre a les 16’30 al Teatre-Auditori de… Llegeix més»

Estada a Rotterdam

Els nostres alumnes de primer curs de CFGS de Comerç Internacional, Èric Cerdà i Oriol Marcet, estan gaudint d’una estada formativa de dues setmanes al centre d’estudis Albeda College de Rotterdam, soci nostre de la xarxa Netinvet.
Durant aquesta estada treballaran conjuntament un projecte d’exportació d’un… Llegeix més»

Xerrades Matemàtiques a la UPC

Els alumnes de 2n de Batxillerat de les modalitats Científic i Tecnològic han assistit a una xerrada sobre Matemàtiques i Gaudí a la UPC de Terrassa, coincidint amb la Setmana de la Ciència 2018. El ponent era Carles Romea, professor de Materials i Estructures de la facultat d’Aeronàutica… Llegeix més»

Exposició projecte 2n ESO

El passat divendres 9 de novembre del 2018 vam obrir les portes de l’institut a les famílies perquè poguessin visitar l’exposició final del primer projecte de 2n d’ESO “I jo, què faig per les persones refugiades?“. L’exposició ha estat muntada i organitzada per l’alumnat de… Llegeix més»

Resolució beques Erasmus+

Resolució del procés d’inscripció del projecte “Plataforma de movilidad de Catalunya” amb nombre 2018-1-ES01-KA102-049340 per a les 74 beques de pràctiques Erasmus+ VET, després de revisar tota la documentació necessària exigida en el procés d’inscripció i a data de 8 de novembre de 2018.
 
ADMESOS AL PROCÉS DE SELECCIÓ ERASMUS+ VET… Llegeix més»

Vídeo 5 Days to Dance 2017-18

Ja podeu veure el vídeo gravat durant l’actuació dels alumnes de 3r d’ESO dins el projecte Five Days To Dance del curs 2017-18. L’actuació va tenir loc el divendres 20 d’abril a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Precisament aquests dies els alumnes de 3r del curs 2018-19… Llegeix més»