Fins el 30 d’abril – Concurs de PUNTS DE LLIBRE – ST JORDI 2020

Bases

1. Cada participant pot presentar el nombre de punts de llibre que vulgui, però sempre han de ser obres inèdites i originals. S’hi poden presentar tots els alumnes de l’ Institut Jaume Callís. S’estableixen tres categories:

1a categoria – 1r i 2n de ESO
2a categoria – 3r i 4t de ESO
3a categoria – 1r i 2n de Batxillerat

2. Tema : A Catalunya, el dia del enamorats és el 23 d’abril, una diada durant la qual els qui s’estimen ho expressen de manera especial i simbòlica regalant-se una rosa i un llibre. Es valorarà l’originalitat, la qualitat artística de la imatge i el significat de la imatge

3. Tècnica: S’admetran treballs realitzats amb qualsevol tècnica manual i també digital. Cal penjar una imatge que pot ser la fotografia d’un dibuix fet a mà, o una imatge realitzada amb un programa de dibuix per ordinador.

4. Format: Els punts de llibre són rectangulars, i han de mesurar 6cm x 21 cm. Si són en format digital el fitxer serà de 709 x 2469 píxels aproximadament.

5. Presentació: Cal adjuntar la imatge en aquest formulari i escriure a la casella corresponent un pseudònim. Al mateix temps cal enviar un correu a l’adreça immavall@callisvic.cat especificant aquest mateix pseudònim, el nom i cognoms de l’autor i el curs.

6. Termini : Aquest formulari estarà obert fins el proper 30 d’abril del 2020.

7. Premis: Hi haurà un premi de 50 € per cada categoria.

8. Exposició: Els punts de llibre premiats s’exposaran a la web de l’ institut

9. Jurat: El jurat estarà constituït per tres professors del centre.10. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>