1a. mobilitat del projecte Erasmus+ KA1 a Malta: curs de formació CLIL

Tres professors del nostre centre, de les àrees de geografia i història, ciències i matemàtiques, van prendre part en la primera mobilitat de formació de professorat dins del projecte KA101: ENVISIONING OUR FUTURE EDUCATION.

El curs tingué lloc en Valetta, Malta, en el centre Easy School of Languages, i versà sobre Language Development and CLIL Methodoloy. del 8 al 12 de juliol passat.

Els nostres professors tingueren la oportunitat de reciclar-se i aprendre noves tècniques i habilitats sobre metodologia AICLE o CLIL, o sigui sobre l’aprenentatge de continguts no lingüístics en llengua anglesa.

Cal dir que aquests tres professors ja imparteixen aquesta metodologia en el nostre centre, i formen part de l’equip GEP (Generació Plurilíngüe).

Properament es farà transferència d’aquests coneixements i competències adquirides a altres docents, i també es posaran en pràctica a les classes on s’imparteixi CLIL.

El projecte KA1 “Envisioning our Future Education” té una durada de 2 anys lectius, en els quals un nombre important de professors es formaran en cursos estructurats en centres de formació de Malta, Irlanda i Bèlgica, i també faran observacions (job-shadowing) a instituts italians, grecs, turcs i francesos, en els àmbits de CLIL, STEAM i TIC i noves metodologies.

Aquí podeu veure el calendari de mobilitats previst:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>