PARELLES I GRUPS LINGÜÍSTICS

A partir del proper dimecres dia 17 d’octubre reprendrem les parelles i grups lingüístics. Aquesta activitat es portarà a terme tots els dimecres i divendres durant el segon pati a l’aula polivalent.
Es tracta de formar diferents grups de conversa – de 2 a 4 o 5 persones-, per tal de millorar la competència oral en alguna llengua.
Entenem aquesta activitat com una manera d’apropar l’alumnat nouvingut a la nostra llengua i a la coneixença de nous companys. Amb motiu de la riquesa lingüística dels nois i noies de l’institut (mandarí, panjabi, hindú,àrab, amazic, polonès…), val la pena aprofitar el potencial que tenim. Així oferim l’oportunitat de poder fer nous vincles, d’ensenyar i/o aprendre noves llengües i de passar bones estones en bona companyia.

La constància i regularitat en les parelles-grups lingüístics tindrà el reconeixement oficial del centre. Des de la Secretaria de l’institut a final de curs s’emetrà un certificat de voluntariat, el qual és un valor afegit al curriculum vitae.

Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>