INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2020

Consulta obligada: CANAL UNIVERSITATS (Calendari molt complet i detallat):

http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/calendari_preinscripcio/

Termini: Del 23 de juny al 29 de juliol (ambdós inclosos)

 Des del 23 de juny ja es pot fer la preinscripció i es poden anar fent actualitzacions fins a final del termini, el dimecres 29 de juliol.

 Cal tenir en compte els punts de la guia pràctica següent:

  • La preinscripció universitària és un sistema coordinat de distribució dels estudiants que garanteix la igualtat de condicions en el procés d’ingrés i d’admissió al primer curs dels estudis de
  • En el moment de formalitzar la preinscripció universitària, l’estudiant pot sol·licitar fins a 8 preferències (centres d’estudi), les quals han d’estar ordenades segons el grau d’interès. No és obligatori emplenar les 8 preferències. Per exemple, un estudiant que desitgi cursar biologia pot triar, com a primera preferència, els estudis de biologia a la UdG, com a segona preferència els estudis de biologia a la UB, , o bé altres estudis, com podrien ser farmàcia, ciències ambientals o publicitat i relacions públiques.
  • BIS De totes maneres, es recomana d’omplir les 8 preferències i triar per a les posicions 7 i 8 (o almenys la 8, última) graus amb nota baixa d’accés amb la finalitat d’assegurar l’accés a la
  • Per fer qualsevol gestió a l’aplicació informàtica caldrà introduir sempre l’identificador d’usuari (DNI amb lletra, NIE o passaport) i el codi accesnet (contrasenya). L’estudiant que està cursant segon  de batxillerat  a Catalunya ja disposa d’un codi Accesnet propi per fer la preinscripció, que és el mateix que va triar a l’hora de matricular-se a les
  • És convenient que l’estudiant s’asseguri que la  preinscripció  que ha formalitzat ha estat correctament gravada per l’aplicació informàtica. La preinscripció s’ha gravat  correctament  quan,  en  imprimir- la, hi apareixen la data i l’hora de gravació. Si no hi apareixen  aquestes dades cal tornar a gravar la preinscripció o aquesta no podrà ser inclosa en  el procés d’assignació de places. Els estudiants s’han de guardar una còpia impresa de la preinscripció, que necessitaran presentar en cas de fer qualsevol reclamació.
  • Es recomana als estudiants que s’informin del resultat de les successives assignacions pel portal d’accés a la universitat (http://universitats.gencat.cat), sense esperar la recepció de cap altra notificació.
  • MOLT IMPORTANT. A la segona assignació, s’ha de fer matrícula obligatòriament (sí o sí) i tot seguit triar entre “Continuar en el procés de reassignació de places” o bé “No continuar en el procés de reassignació de places” i acceptar definitivament la segona assignació. En cas que no es faci la matrícula a la segona assignació, l’alumne “perd” la plaça assignada i llavors s’ha d’esperar a la convocatòria de setembre.
  • MÉS INFO. CANAL UNIVERSITATS PREINSCRIPCIÓ (http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/) I CANAL UNIVERSITATS PREGUNTES FREQÜENTS (http://universitats.gencat.cat/ca/altres_pagines/preguntes_frequents/preinscripcio/preinscripc  io/)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>