EXPOSICIÓ SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC

Des del Departament de Biologia i Geologia i dins la Setmana de la Ciència us fem partíceps de l’exposició que hi ha al vestíbul de davant de la Sala d’Actes sobre el Canvi Climàtic.
El Canvi Climàtic és el gran repte col·lectiu. Si bé des dels governs cal que s’aprovin polítiques que vagin mitigant aquest gran canvi, l’actitud de cadascun de nosaltres és una bona manera de passar a l’acció.
És una exposició creada pel projecte CLARITY – Acció Educativa pel Clima, un grup de treball europeu format per tècnics de l’Aliança pel Clima, l’E-Forum i el CENEAM (Centre Nacional d’Educació Ambiental). La versió espanyola ha estat supervisada per l’Oficina Espanyola del Canvi Climàtic i s’ha traduït al basc, el català i el gallec.

L’exposició consta de 16 cartells informatius agrupats en 3 blocs temàtics:

Impactes del canvi climàtic
Causes del canvi climàtic
Possibles solucions

La nostra voluntat és treballar-ho en els diferents nivells dins la matèria de Biologia i Geologia, però ho fem extensiu a la resta de professorat i alumnat, al conjunt de la Comunitat Educativa perquè pugui servir com a eina de reflexió.
Hi ha uns pòsters en blanc que serveixen perquè hi escrivim aquelles accions, reflexions, prioritats… que creguem que són necessàries per anar reduint el problema.

Esperem que sigui prou didàctic i útil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>