CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA
ESCOLA D’HOTELERIA DEL PALLARS:
ESPORTS
ESPORTS
El trimestre passat vam incorporar nous llibres a la biblioteca del centre, aquest cop en forma de còmic (tant en català com en castellà).
Tenim els típics clàssics, com Astèrix i Obèlix, Mortadelo y Filemón i Tintín, però també d’altres com: Heartstopper (que explica històries d’adolescents amb perspectiva LGTBI+), Crónicas de juventud (que presenta… Llegeix més»
Ahir es va dur a terme la XVII Jornada Invesjove, on diverses persones estudiants han mostrat la seva experiència en el desenvolupament del Treball de Recerca, per tal de compartir la metodologia, els resultats, les satisfaccions i fins i tot, les pors.
Moltes gràcies a totes… Llegeix més»
Els propers dies 12 i 21 de març tindran lloc les jornades de portes obertes de l’institut per informar de tots els nostres estudis.
El dia 12 de març hi haurà la reunió virtual dels cicles formatius esportius.
Us animem a participar a la conferència que es farà demà a l’institut sobre la intel·ligència artificial. Serà una ponència a càrrec de Raül Piñol, consultor de risc tecnològic a Ernst&Young.
És iniciativa d’un alumne de 2n de Batxillerat que participarà a la Lliga de… Llegeix més»
El carnaval ja ha arribat a l’institut.
L’Aina i la Joana del grup dels Esmolets, ens han visitat dins el marc del projecte Coneixem el Pallars per explicar-nos el programa de Carnaval’24 de Sort i sobretot, per ensenyar-nos a ballar la Passa, que ho hem fet… Llegeix més»
Ben aviat començarà el curs d’Operacions bàsiques de cuina, que està pensat per a aquelles persones que estigueu treballant o estudiant i, a part, tingueu ganes de formar-vos obtenint un certificat de professionalitat que us obrirà noves portes.
És per això que l’horari està pensat per… Llegeix més»
L’Escola d’Hoteleria del Pallars, que va néixer l’any 2019 i on es cursen els CFGM de Cuina i Gastronomia i CFGM Serveis en Restauració, està de celebració doble.
Fa pocs dies que ha inaugurat el nou restaurant pedagògic on l’alumnat podrà sentir-se en una cuina d’alt… Llegeix més»
L’alumnat de 2n d’ESO duu a terme el projecte Fem ràdio una hora a la setmana. En aquest projecte han creat un programa de ràdio amb diverses seccions que omplen de contingut cada dues setmanes. Us deixem aquí els dos primers programes, esperem que us… Llegeix més»
Des de l’Institut oferim la possibilitat a qualsevol jove o adult que estigui interessat en formar-se en l’àmbit digital, amb un conjunt de cinc cursos per tal que tothom trobi el seu nivell. Així, s’ofereixen gratuïtament cursos des del nivell més bàsic fins a l’àmbit… Llegeix més»
Concurs de Vídeo de la Setmana de la Ciència, convidem a tot l’alumnat a participar-hi
Volem reflexionar sobre la necessitat d’optimitzar i/o reduir el nostre consum energètic, tant a casa com a l’institut, en els nostres desplaçaments i en les activitats de lleure.
Les instruccions per fer el vídeo les trobareu clicant a bases concurs vídeo dia ciència 2023-24
Last Tuesday, our student’s of 2nd CFGS Animació participated in the end-of-year Treasure Hunt that took place in Les Vernedes. The different groups had to follow the clues in English to get to the edible 🍪🍿🧀🍞🍎🍇🍊 treasure. Here you have some photos for you to see:
With the 2nd of ESO students we have done a High School Tour. Do you want to discover our school? here you have all the videos!
Click here to watch the videos
Sabem que el millor residu és el que no es genera, però per quan el residu existeix, aquí hi ha els vídeos guanyadors del concurs “Ciència i Consciència”, sobre com fer un bon triatge. Aprofitem per felicitar a les persones guanyadores:
(es poden veure a… Llegeix més»
Alumnat de 3r ESO han participat en el taller ‘El Restaurant del Món” (una taula amb poques persones tenen menjar en abundància, una taula intermitja, i una taula amb moltes persones i molt poc menjar). En el debat i anàlisi d’imatges posterior ha sorgit un… Llegeix més»
Feu clic AQUÍ per veure altres felicitacions de Nadal dels joves de 1r d’ESO!
Alumnat de 4t ESO han realitzat sabó amb recepta casolana, a partir d’oli de casa. Aquest sabó es ideal per rentar roba i per treure taques difícils!
Properament es posarà a la venda: en podreu comprar, i així de pas col·laborar amb les despeses del viatge… Llegeix més»
El tema del concurs és “CIÈNCIA I CONSCIÈNCIA”.Aquest concurs parteix de l’observació d’una problemàtica: que les papereres de l’institut tenen coses que no haurien de tenir, i que la separació de residus no es fa correctament.… Llegeix més»
The pupils of 2nd of ESO have done a fashion competition to work with clothing vocabulary and present simple and present continuous tenses. They chose this final product for the first project of this year, which was What’s in my closet? We’ve been also working… Llegeix més»
Hem actualitzat l’apartat de menjador del menú a la intranet. Ara teniu el pla de menjador 2022-23 així com normativa i instruccions per entrar a l’aplicació mòbil.
PLA FUNCIONAMENT MENJADOR ESCOLAR INS HUG ROGER III
NORMATIVA MENJADOR (ESO)
NORMATIVA MENJADOR (BATXILLERAT I CICLES)
INSTRUCCIONS REGISTRE… Llegeix més»
Segueix-nos!