Festa de Sant Jordi ’21

Després d’emmarcar durant cinc anys la nostra festa de Sant Jordi a la sala de l’Ateneu de Nou Barris, aquest curs l’hem tornat a celebrar a l’institut i, a més, hem fet que sigui tota una setmana dedicada a la diada perquè al llarg de la setmana hem anat fent diversos tallers literaris per acabar, el divendres 23, amb el lliurament dels premis.

Hem viscut una gran festa. Enhorabona, un cop més, al Jordi Giménez, encarregat de muntar, coordinar i programar tots els actes relacionats amb les celebracions del nostre institut i també a tot el grup de professorat, alumnat i personal no docent que han dedicat temps extra per aconseguir que a tots ens en quedi un bon record. Felicitats!

Malgrat que estava previst, no ha estat possible però, per les circumstàncies meteorològiques, fer les excursions que havíem programat per dijous, vigília de sant Jordi, però que ben segur que intentarem fer abans que acabi el curs si el calendari ho permet.

Tots els actes de la festa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>