RUTA PER CALELLA SEGUINT LES PARAULES DE JOSEP PLA

El dia de Sant Jordi, un dia plàcid i lluminós aquest any, els alumnes de 4 ESO B varen fer una passejada per Calella acompanyats de Jordi Lorca, professor de llengua catalana, i de la seva tutora, Montse Carré.

Van sortir caminant des de l’institut i van seguir la ruta de Josep Pla que proposa Espais escrits, concretament al seu lloc web “Mapa Literari Català”. Es van aturar al mirador dels Burricaires, al Port Bo, al Canadell i també als Tres Pins. En aquests punts es van llegir les paraules de Pla que els descriuen i també les que expliquen sensacions tan nostres com notar el canvi dels vents, la mandra després de dinar o com s’agraeix l’ombra a l’estiu.

Al mirador dels Burricaires:

A la platja del Canadell van emular la fotografia de Pla i els seus amics i també van poder comprovar com havia canviat la zona. Aquí la teniu:

Va ser una sortida bonica, on van poder gaudir del bon temps i de les paraules precises i evocadores d’aquest autor tan vinculat a la nostra zona.

Us recomanem molt aquesta ruta que podeu seguir amb les indicacions que trobareu a Mapa Literari Català d’Espais escrits.