PROGRAMA TUTORIA ENTRE IGUALS (TEI)

Enguany iniciem el programa TEI (Tutoria entre Iguals) amb el propòsit de facilitar el procés d’integració dels alumnes de 1r d’ESO al nostre centre i  prevenir i detectar possibles problemes de convivència.

Un grup de voluntaris de 4t d’ESO faran de mentors dels alumnes més joves. Si un alumne de 1r té algun problema o algun dubte podrà comptar amb l’ajut d’aquests alumnes més grans. Els nois i noies de 4t baixaran al pati dels petits tres cops per setmana (els dilluns, els dijous i els divendres) per poder atendre les seves demandes. A més, de tant en tant aniran a les classes per parlar-los de temes relacionats amb la convivència.

Aquestes primeres setmanes de curs els alumnes de 4t han rebut formació específica per poder fer millor la tasca encomanada. Començaran a baixar al pati dels més joves a principis de novembre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>