29 DE NOVEMBRE JORNADA DE VAGA A L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Us informem que les organitzacions sindicals de personal docent i laboral, així com també les d’estudiants, han convocat una jornada de vaga en l’àmbit de l’ensenyament de 0 a 24 hores, per al dia 29 de novembre de 2018 adreçada al:

  • Personal docent funcionari i interí del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
  • Personal laboral destinat en centres i serveis educatius de titularitat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
  • Personal docent, funcionari i interí, i personal laboral destinats en centres educatius de titularitat i gestió del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
  • Personal docent i laboral destinats a les llars d’infants de titularitat Generalitat de Catalunya i de titularitat municipal a Catalunya.
  • Col·lectiu d’estudiants de secundària i universitat.

Des del centre, tal com marca la llei, podem garantir els serveis mínims.

Els delegats, seguint el protocol establert, han comunicat a l’equip directiu que volen secundar la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants. Els pares heu de decidir si doneu o no permís als vostres fills per fer aquesta vaga. Si els doneu permís, cal que durant els propers 7 dies justifiqueu la falta d’assistència a través d’Ieducació o de l’agenda.

Cordialment,

La direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>