XV CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA 2019

El passat dilluns 25 de març es va celebrar la fase comarcal (Quarts de Final) del 15è Certamen de Lectura Infantil i Juvenil en Veu Alta al Teatre de Palafrugell. Després de fer una petita preselecció al centre, l’Institut Frederic Martí i Carreras va enviar-hi uns molt vàlids representants: Duna Lledó per a la categoria “Corsaris”, Salma Sennouni per a la categoria “Timoners” i Aleix Solà, Òscar Mora i Elena Lago en lectura grupal per a la categoria “Tropa Corsaris”. Tots i cada un d’ells van posar-hi un gran esforç, tot aconseguint fer un molt bon paper com a lectors representants del nostre centre, i per això els volem felicitar i agrair-los la seva participació.

Aquest any, en aquest concurs, s’han pogut escoltar uns 64 lectors (de primària i secundària) que representaven els 21 centres participants del Baix Empordà. Pel que fa als nostres alumnes, la Duna ens va llegir un fragment de Cada gra de raïm de Manel Ballart; la Salma un tros de Kafka i la nina viatgera de Jordi i Sierra i Fabra, en una versió de lectura fàcil adaptada per Clàudia Sabater i la tropa de “Corsaris” una porció de Les pereres fan la flor blanca de Gerbrand Bakker en una traducció de Maria Rosich. Els que hi vam assistir considerem que van fer-ho molt bé i estem molt orgullosos de la seva representació.

Per acabar, ens agradaria felicitar d’una manera especial a la Duna, que va ser seleccionada per a la següent fase del concurs i representarà, en la categoria de “Corsaris”, a la comarca del Baix Empordà. Per tant, des d’aquí li desitgem molta sort i esperem que gaudeixi molt durant la semifinal del concurs que tindrà lloc al Teatre de Salt el pròxim 10 de maig. Molta sort, Duna!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>