BERTA GOMES PREMI DE RECERCA JOVE 2018

L’exalumna Berta Gomes ha estat guardonada pel seu Treball de Recerca “Importància ecològica dels ratpenats. Estudi del Myotis daubentonii” amb el Premi de Recerca Jove (PRJ), que convoca anualment el Govern de la Generalitat de Catalunya per despertar vocacions científiques entre els joves estudiants del país. Els PRJ acosten el jovent al món de la ciència, no com a simples espectadors, sinó com a protagonistes de la seva pròpia recerca. Així, els PRJ recompensen l’esforç dels alumnes. Podeu consultar l’article oficial del treball de recerca de la Berta a la pàgina web dels premis recerca jove.

El dissabte 1 de juny van fer entrega dels premis, a l’Auditori de Barcelona, l’Honorable Sra. M. Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement i el Molt Honorable Sr. Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya.

Des d’aquí la felicitem per la bona feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>