BEQUES GENERALS 2017-2018

Us informem que al BOE núm. 190, de 10 d’agost de 2017, s’ha publicat la Resolució de 3 d’agost de 2017 de convocatòria de beques de caràcter general per al curs acadèmic 2017-2018, per a estudiants que cursen estudis post-obligatoris.

Pel que fa a la tramitació, els passos a seguir són el següents:

  • La sol.licitud es complimentarà mitjançant el formulari accessible per via telemàtica a través de https://sede.educacion.gob.es a l’apartat corresponent a “Tramites y  Servicios” o a la direcció electrònica www.mecd.gob.es.
  • No s’ha d’aportar documentació, doncs les unitats encarregades de la tramitació consultaran i obtindran de l’administració corresponent totes les dades necessàries per verificar que reuneix els requisits generals, acadèmics i econòmics requerits. Només en determinats supòsits molt específics s’haurà d’aportar la documentació concreta que se li especificarà en el formulari.
  • Qui al.legui independència familiar i econòmica haurà de justificar que compta amb mitjans econòmics propis suficients que permetin aquesta independència així com la titularitat o lloguer del seu domicili habitual.
  • Qui demani l’ajuda de residència ho haurà de justificar amb la còpia de contracte de lloguer de l’habitatge vigent del curs 2017-2018.
  • En qualsevol moment, la unitat encarregada de la tramitació de les beques podrà requerir la presentació de documentació justificativa relacionada amb la sol.licitud de beca.
  • Recordeu que el termini per presentar la sol.licitud telemàtica finalitza el 3 d’octubre de 2017 (inclòs).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>