BATXIBAC PREINSCRIPCIONS I PROVA DE NIVELL

Termini per a presentar la sol·licitud al centre: del 2 al 6 de maig de 2019.

Documentació necessària:

Per fer la sol·licitud de preinscripció, tothom ha de presentar al centre demanat en primer lloc l’original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l’alumne o alumna.Els alumnes menors d’edat també han de presentar:

Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE, o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.

Prova de nivell per a alumnes externs al centre: dijous 9 de maig de 2019 a les 10.00h (l’aula s’indicarà el mateix dia).Llista d’alumnes admesos: 13 de maig de 2019.

Contingut de la prova:

 • Comprensió oral
 • Expressió escrita
  1. Text narratiu en passat.
  2. Text argumentatiu (defensar una opinió).
 • Expressió oral
  1. Presentació personal (3 minuts).
  2. Interacció (5 minuts).
  3. Exposició d’un punt de vista (3 minuts, prèvia preparació de 10 minuts).

Aquells alumnes externs que acreditin el nivell B1 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües no caldrà que realitzin la prova de nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>